Kızım 13.bölüm fragmanı! Öykü'yü derinden sarsan itiraf: Senin baban...

Kızım 12.son bölümde; Asu, Öykü'nün velayetini Demir'den alabilmek adına dava açarak mahkeme karşısına geçti. Kızım son bölümde; Öykü bu işe razı gelmeyip babasından bir an olsun ayrılmak istemezken, Candan ise Demir'in en zor zamanlarında ilgisini ve desteğini hiç eksik etmedi. İşte, Kızım 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 14.12.2018 15:11 GÜNCELLEME 14.12.2018 15:12

TV8'de her cuma akşamı ekrana taşınan Kızım 12.son bölümde; Öykü, hayatını kaybeden babasının bıraktığı mirasın sahibi olabilmek için Öykü'nün velayetini alma noktasında harekete geçmesi, Demir ve Öykü'nün zor bir süreçten geçmesine neden oldu. Kızım son bölümde; Demir, Asu'nun vakit kaybetmeden başlattığı girişim sonucu aile mahkemesinden Öykü'nün velayetini almak maksadıyla dava açtığını öğrenmesinin ardından neye uğradığını şaşırdı. Bir yandan Öykü'nün geçirdiği amansız hastalıkla yıkılmadan ve yenilmeden mücadele etmeye uğraşan Demir'in, aldığı velayet haberi yüreğine bir kor gibi düştü. Demir ve Asu yıllar sonra bir kez daha karşı karşıya gelerek Öykü'nün velayeti için mahkeme karşısında hakimden gelecek kararı beklerken, Candan ise Demir'in yaşadığı zor dönemlerinde ilgisini asla eksik etmeyerek daima destekçisi olmasının ardından Kızım 13.bölüm fragmanı araştırması sabırsızlıkla başlatıldı. İşte, Öykü'nün babasının hastalığını bildiğinin farkına varması ve bu hastalıkla hep birlikte güçlü ve dimdik şekilde savaşmalarının akabinde Kızım 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

KIZIM 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 13.bölümüyle 14 Aralık Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

KIZIM 12.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kızım 13.bölüm fragmanı

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; Öykü'yü Demir'den almayı kafasına koyan Asu bir kez daha şansını denemek için kapıyı çalar ama Öykü gitmek istemeyince karşısında Candan'ı bulur. Candan ile Asu arasında gerginlik nasıl sonuçlanacak? Öykü'ye her geçen gün daha da bağlanan Demir onu kaybetme korkusu yaşarken eve gelen bir not bu korkusunu daha da arttıracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı