Erkenci Kuş 24.bölüm 2.fragmanında sürpriz değişim: Artık bambaşka...

Erkenci Kuş 23.son bölümde; Birbirinden uzak durmaya daha fazla tahammül edemeyen Sanem ve Can, kendilerini yepyeni bir beraberliğin içerisinde buldu. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem ve Can'ın herkesten sakladıkları birlikteliği fırsat bilen Aylin ise ifşa etmeye kalkıştı. İşte, Erkenci Kuş 24.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 15.12.2018 12:31 GÜNCELLEME 15.12.2018 12:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının fenomen dizi projesi Erkenci Kuş 23.son bölümde; Sanem ve Can, şimdiye kadar yaşadıkları bütün zorlayıcı koşullar karşısında dahi asla pes etmeyerek yeni bir ilişkiye başlangıç yapması sahne oldu. Erkenci Kuş son bölümde; Can'la hayatlarında tertemiz bir sayfa açan Sanem'in adeta etekleri zil çalarken aynı durum gözü Emre'den başka hiçbir şeyi görmeyen Leyla için de geçerlidir. Tüm bunların yanı sıra Sanem ve Can'ın herkesten gizledikleri beraberliğin farkında olan Aylin ise mutluluklarına gölge düşürmek amacıyla elinde bulundurduğu bu kozu fırsat bildi. Sanem, Can'la olan birlikteliğini ailesine açıklamak noktasında henüz kendini hazır hissetmeyip erken olduğunu düşünürken, Aylin'in de bu saklı gerçeği ifşa etmeye kalkışmasının ardından Erkenci Kuş 24.bölüm fragmanı sorgulaması çok geniş bir kesim tarafından yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. Peki, Sanem ve Can'ın ilişkisi hakkında mahallede dedikoduların alıp başını gitmesinin akabinde Erkenci Kuş 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

ERKENCİ KUŞ 24.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Oyuncu kadrosunda; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi beğenilen isimlerin yer aldığı Erkenci Kuş 24.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 23.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

erkenci kuş 24.bölüm fragmanı

ERKENCİ KUŞ 24.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut'un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 24.bölümüyle 15 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak. 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.

erkenci kuş son bölüm

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    1.bölümden itibaren çok severek izliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...