Savaşçı 58.bölüm fragmanında kırmızı alarm! Karon, yerinde durmuyor...

Savaşçı 57.son bölümde; Kılıç Timi tüm kritik vazifelerin üstesinden hakkıyla gelirken, emeline her defasında ulaşamayan Karon ise giderek tehlikeli bir hal almaya başladı. Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi, Karon'un yancıları tarafından düzenlenen riskli çatışmadan galip geldi. İşte, Savaşçı 58.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 16.12.2018 18:45 GÜNCELLEME 16.12.2018 18:46

Fox TV ekranlarının olmazsa olmaz dizi projesi Savaşçı 57.son bölümde; Terörist başı Karon'un emri doğrultusunda yancıları tarafından Kılıç Timi'ni yerle bir etmek hedefiyle yaşamları açısından büyük tehdit oluşturacak saldırı gerçekleştirildi. Nefes kesen anlara sahne olan Savaşçı son bölümde; Hadsizlikte sınır tanımaz hale gelen Karon, Albay Halil İbrahim Kopuz ile kirli bir pazarlık içerisine girerken, Kılıç Timi ise Faik Turaç'ın teröristlerin ele geçirdiği kızı Pilot Üsteğmen Funda Turaç'ı kurtarmak için son derece riskli bir çatışmanın içerisinde kendilerini buldu. Kılıç Timi'nin kendi hayatları pahasına kritik vazifeyi başarılı bir şekilde sonuçlandırmasının ve çatışmaya girdikleri Sergey'i etkisiz hale getirmelerinin ardından Savaşçı 58.bölüm fragmanı araştırması içerisine girildi. Peki, Sergey'in hayatını kaybettiği bilgisine ulaşan Karon ise vakit kaybetmeden intikam girişiminde bulunarak Kılıç Timi'nin çatışma bölgesinden ayrılmaları için kullanacakları uçağa saldırı düzenlemesinin akabinde Savaşçı 58.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 58.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı final bölümünde; Karargaha, Kılıç Timi’nin saldırı noktasından ayrılmak üzere binecekleri helikoptere ateş açıldığı bilgisinin gelmesiyle Albay Halil İbrahim Kopuz, teröristler tarafından kıskaca alınan Kılıç Timimi uyarak gerekli desteğin sağlanıncaya değin ölmemeleri talimatında bulundu. Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı,  ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 58.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

SAVAŞÇI 58.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 58.bölümüyle 15 Aralık Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 57.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

savaşçı 58.bölüm fragmanı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümdeSergey, Yüzbaşı Kağan ve Pilot Üsteğmen Funda’yı öldürmek için silahını doğrulturken, Albay Kopuz’un, Funda’nın babası Faik Turaç’ın adamına attığı yumruk karargahta büyük yankıya sebep olur. Bu arada bölgeden tahliye olmak için harekete geçen Kılıç Timi, Karon’un adamları tarafından ateş çemberine alınır. Çatışarak güvenli bir alana çekilmek zorunda kalan Kılıç Timi için zaman daralırken, Çiğdem Teğmen’in son anda fark ettiği bir ayrıntı olayların seyrini değiştirecektir. Albay Kopuz ise Karon’u etkisiz hale getirmek için yaptığı planı devreye sokar. Ancak Karon’un beklenmedik hamlesi Albay Kopuz için tam bir sürpriz olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı