Söz 64.bölüm 2.fragmanı yayında: Yavuz'dan Derya'ya manidar sözler...

Söz 63.son bölümde; Karabatak, Şero'nun canına kıymak ve yaptıklarının bedelini ödeterek öcünü almak için kendi yaşamını riske attı. Canı pahasına mücadelesini ortaya koyan Ateş, düşmanların içerisinde yer alarak hem Şero'ya hem de Dragan'ın hazırladığı hain komplo bilgisine ulaştı. İşte, Söz 64.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 17.12.2018 22:11 GÜNCELLEME 17.12.2018 22:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında büyük başarılara imza atan Söz 63.son bölümde; Karabatak, Nazlı ve annesini öldürme girişiminde bulunan düşmanların izini sürmesi ve bu uğurda son derece kritik bir vazife üstlenerek kendi hayatını riske atması sahne oldu. Söz son bölümde; Ateş, Şero'nun yerini tespit ederek ona yaşama imkanı tanımamak, yaptıklarının cezasını acı bir şekilde çekmesini sağlamak için örgütün kimliğini ele vermeyerek örgütün içerisine girdi. Diğer taraftan sağlık durumunun ağırlığından ötürü acilen hastaneye sevk edilen Nazlı ise ölüm kalım mücadelesi sürdürürken; gerçekleri açığa çıkarmakta ısrarcı olan Savcı Derya ise Yavuz'u ve Tarık'ı sorgu odasına aldı. Akla karayı seçen Ateş'in örgüte alınmasıyla, bombacı Şero'ya ulaştığı gibi Dragan'ın gerçekleştireceği saldırı planını duymasının ardından Söz 64.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Dragan'ın hain komplosunu suya düşürmek isteyen Ateş'in bildiklerini Tim'in de öğrenmesi sonucu vakit kaybetmeden harekete geçmelerinin akabinde Söz 64.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SÖZ 64.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran kaliteli yapımlarından Söz 64.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 64.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 64.bölümüyle 17 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ 63.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

söz 64.bölüm fragmanı

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz son bölümde; Canını zor kurtaran Tarık, Yavuz’dan intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un vurulmasında onun parmağı olduğuna inanmaktadır. Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir.

Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur. Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.

YORUMLAR 1
  • funda yıkan 5 yıl önce Şikayet Et
    söz cumartesi gününe alınsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...