Yasak Elma 27.bölüm fragmanı: Yıldız, Kemal'le birlikte mi yaşayacak?

Yasak Elma 26.son bölümde; Alihan ve Ender'in gerçekleştirdiği akıl almaz evlilik, herkes için yıkıcı sonuçlar doğurup travma etkisi meydana getirdi. Yasak Elma son bölümde; Alihan vurucu hamlesiyle Halit'in işini bitirmek isterken, Halit sürpriz şekilde onu bozguna uğrattı. İşte, Yasak Elma 27.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 17.12.2018 22:34 GÜNCELLEME 17.12.2018 22:34

Fox TV ekranlarında seyircisine heyecan ve gerilim yüklü anlar yaşatan Yasak Elma 26.son bölümde; Gözünü yalnızca intikam ve hırs bürüyen Alihan-Ender ikilisi, husumetli oldukları Halit'i hedef alarak dünya evine girmeleri akıllara durgunluk verdi. Yasak Elma son bölümde; Hemen herkes Alihan ve Ender'in evliliği sonrası hayretler içerisine düşüp inanmakta güçlük çekerken, Zerrin ise yaşadıklarının ağırlığına dayanamayıp fenalaşmasıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. Diğer taraftan en büyük darbeyi alan kişi Zeynep ise bu kez tamamen Alihan'la ipleri koparırken, Halit'ten öcünü almak hedefinden asla taviz vermeyen Alihan ise bu formalite evliliği ısrarcı bir şekilde sürdürmektedir. Öte yandan Erim ise, Halit ve Ender arasında yaşanan büyük krizin alevlenmesinin ardından şiddetli kavgaya tutuşmalarıyla birlikte evi terk etmesinin sahne olduğu Yasak Elma 27.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Halit maddi-manevi zarara uğratmak isteyen Alihan, tam da planını devreye sokmuşken hem ablası Zerrin'in hem de Halit'in oyununa gelip gafil avlanmasının akabinde Yasak Elma 27.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

YASAK ELMA 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 27.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

YASAK ELMA 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 27.bölümüyle 17 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma 27.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde; Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...