Kafalar Karışık toplamda ne kadar izlendi? Usta oyuncuları ve konusu!

Youtube platformunda 4,5 milyonu aşkın takipçiye sahip Kafalar ekibinin baş rolünü üstlendiği Kafalar Karışık isimli sinema projesi zirveye oturdu. Şimdiden rekor kıran gişe rakamlarına ve hasılata ulaşan Kafalar Karışık ne kadar izlendi? İşte, tüm rakiplerini hezimete uğratan Kafalar Karışık konusu ve oyuncuları...

Kafalar Karışık toplamda ne kadar izlendi? Usta oyuncuları ve konusu!
Kafalar Karışık toplamda ne kadar izlendi? Usta oyuncuları ve konusu!
GİRİŞ 11.12.2018 15:16 GÜNCELLEME 11.12.2018 15:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu'nun oturduğu, baş rollerini ise Youtube mecrasında 4,5 milyonun üzerinde takipçi sayısı bulunan Kafalar ekibinin paylaştığı Kafalar Karışık adlı sinema projesi izleyici kitlesiyle buluştu. 7 Aralık 2018 tarihi itibariyle beyaz perdede yerini alan aksiyon ve komedi türünü ele alan Kafalar Karışık yapımı kısa bir zaman içerisinde birincilik tahtına oturdu. Peki, sosyal medya platformu aracılığıyla yayınladıkları videolar üzerinden tanınırlık kazanan Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı'nın sinema projesi Kafalar Karışık ne kadar izlendi? İşte, rakiplerinden sıyrılarak zirvedeki yerini alan Kafalar Karışık konusu, oyuncuları ve BoxOffice verilerinden elde edilen bilgiler doğrultusunda gişe rakamları ve elde ettiği hasılat...

 

 

KAFALAR KARIŞIK NE KADAR İZLENDİ? BOXOFFICE GİŞE RAKAMLARI VE HASILATI...

Kız arkadaşıyla evlenip yuva kurabilmek adına onun kaybolan babasını bulmaya uğraşan genç bir adam ile arkadaşlarının öyküsünün konu olarak işlendiği Kafalar Karışık isimli sinema projesinin gişe rakamları ve hasılatı açıklandı. BoxOffice verilen alınan bilgiler neticesinde; başrollerini sosyal mecrada çok geniş bir kitleye ulaşan Youtuber Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı’nın üstlendiği Kafalar Karışık vizyona girdiği andan itibaren ilk üç günde, 270 bin 621 kişi tarafından izlendi.

 

 

kafalar karışık ne kadar izlendi, gişe rakamları ve hasılatı

KAFALAR KARIŞIK OYUNCU KADROSU KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Kafalar Karışık oyuncuları; başrollerinde sosyal medya platformu aracılığıyla adından söz ettiren Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in baş rolünü üstlenirken; oyuncu kadrosunu Metin Akpınar, Erkan Can, Cihan Ünal, Perihan Savaş ve Erhan Yazıcıoğlu gibi birbirinden usta oyuncular paylaşmaktadır.

kafalar karışık konusu ve oyuncuları

KAFALAR KARIŞIK KONUSU NEDİR?

Kafalar Karışık konusu; Sosyal medyada çektikleri videolarla adını duyuran Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in başrollerinde olduğu Kafalar Karışık, kız arkadaşıyla evlenebilmek için onun kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ile arkadaşlarının hikayesini konu alıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse zengin bir kadındır, bu nedenle ailesi de evleneceği erkek konusunda çok seçicidir. Buse’nin dedesi bu evliliğe izin vermeyince; Atakan'ın, Buse’nin yıllardır kayıp olan babasının bulup ondan izin istemekten başka çaresi kalmaz. Macera dolu bir yolculuğa atılan genç adama bu serüvende en yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder. Kendilerini bir anda Antalya'da bulurlar ve işler iyice karışır.

 

YORUMLAR 1
  • ramazan alan 5 yıl önce Şikayet Et
    3 MİLLION KUSUR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!