Sen Anlat Karadeniz 35.bölüm 2.fragmanı: Ortada cinayet vakası mı var?

Sen Anlat Karadeniz 34.son bölümde; Vedat'ın haykırdığı acı gerçekler üzerine gururu kırılan Nefes, tüm gücüyle silkelenerek radikal kararlar aldı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Nefes, kendi ayakları üzerinde durabilmek için iş kurarken Tahir ona tam destek verdi. İşte, Sen Anlat Karadeniz 35.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 19.12.2018 16:02 GÜNCELLEME 19.12.2018 16:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında Karadeniz fırtınası estiren güçlü dizi projelerinden Sen Anlat Karadeniz 34.son bölümde; Bitip tükenmeyen inadını sürdürerek Nefes'in yakasından asla düşmeyen Vedat, kendisine mecbur kalacağından emin bir vaziyette ve çarpıcı gerçeklerle Nefes'in karşısına geçti. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat'ın bizzat gerçekleri en vurucu haliyle haykırmasının ardından onuru kırılan ve kendisini son derece berbat hisseden Nefes'in içi içini kemirmeye başladı. Vedat'ın söylediklerinde bu sefer haklılık payı bulan ve duydukları üzerine var gücüyle silkelenen Nefes, kimseye muhtaç kalmaksızın bir yaşam kurabilmek noktasında radikal kararlar aldı. Asiye'nin de sayesiyle kendi ayakları üzerinde durabilmek ve idame ettirdiği hayatını kendi eline almasının ve yine Asiye'nin de Nefes'in her defasında güç durumda bırakan Vedat'tan öcünü almasının ardından Sen Anlat Karadeniz 35.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Nefes'in iş kurma girişimine Vedat'ın da ilgisini ve desteğini hiçbir surette eksik etmemesinin akabinde Sen Anlat Karadeniz 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 35.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 35.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 35.bölümü ile 19 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 34.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

sen anlat karadeniz 35.bölüm fragmanı

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes'ten uzak kalamayan Tahir'i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit'i zor günler bekler. Tüm çabalarına rağmen Nefes'in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes'in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

YORUMLAR 1
  • fx 35 5 yıl önce Şikayet Et
    bu haberlere çok bayılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!