Bir Zamanlar Çukurova dizisine usta oyuncu Vahide Perçin veda etti mi?

ATV'de her perşembe akşamı ekran serüvenini sürdüren Bir Zamanlar Çukurova adlı dizi projesinde baş rol üstlenen Vahide Perçin'in ayrıldığı iddiası ileri sürülmüştü. Peki, Hünkar rolünü üstlenen usta oyuncu Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı? İşte, yapımcı kanadından konuya ilişkin resmi açıklama geldi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine usta oyuncu Vahide Perçin veda etti mi?
Bir Zamanlar Çukurova dizisine usta oyuncu Vahide Perçin veda etti mi?
GİRİŞ 13.12.2018 17:51 GÜNCELLEME 13.12.2018 17:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayınlanan her bölümü heyecanla takip edilen Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Vahide Perçin'in ayrıldığı yönünde iddia ortaya atılmıştı. Usta oyuncu Vahide Perçin'in diziye veda ettiği şeklinde ileri sürülen ve gündemde ses getiren iddiaların sonrasında yapımcı TIMS&B Productions tarafından konuya dair izleyici kitlesine önemli açıklamalar yapıldı. Peki, dizide Hünkar rolünü canlandıran başarılı ve yetenekli oyuncu Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı? İşte, yanıtı...

 

 

Bir Zamanlar Çukurova 14.bölüm fragmanı! Emeline ulaştığını sanarken...

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren seyircinin tüm dikkatlerini üzerinde toplamayı başaran, hem olay örgüsü hem de seçilen oyuncuların kalitesi ile reyting sıralamasında daima en üst sırada almaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin başta olmak üzere Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş gibi genç ve yetenekli jenerasyonun bulunduğu Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe akşamı ATV’de ekran macerasını yoğun bir ilgi ile devam ettiriyor.

 

 

Çarpıcı ve etkileyici sahneleriyle geniş yelpazede seyircinin ilgi odağı haline gelen Bir Zamanlar Çukurova adlı dizi projesinde baş rol üstlenen Vahide Perçin'in zorlayıcı set koşullarından ve uzun süren set saatlerinden ötürü artık yorulduğunun ve bu nedenle oyunculuğu bırakma kararı aldığı şeklinde bir iddia ortaya atılmıştı. 

TİMS&B yapım şirketi tarafından Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova yapımından ayrılacağı iddiası üzerine şu açıklamalar gerçekleştirildi:

“ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde ‘Hünkar’ karakterini canlandıran Vahide Perçin’in diziyi bırakacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vahide Perçin, Adana’da kurulan sette çekimlerine devam etmekte, izin günlerinde de İstanbul’a gidip gelmektedir. Vahide Perçin’in diziden ayrılacağına dair yayınlanan haberlerin hiçbir gerçeklik payı yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TIMS&B Productions”

Vahide Perçin Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldı mı? Yapımcı açıkladı

YORUMLAR 2
  • süheyla 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayrılsada bakarım farketmez diziye onun için bakmıyorum züleyha demir yılmaz için bakıyorum.
    Cevapla
  • dilan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz vahide perçin diziden ayrılırsa hiç kimse izlemez bence ayrilmaz inşallah da öyle olur o diziye tat veriyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...