Avlu 25.bölüm 2.fragmanı! Azra ve Deniz arasındaki buzlar eriyecek mi?

Avlu 24.son bölümde; Deniz'in ceza evine yeniden dönüşü üzerine Kudret öfkeden deliye dönerek saldırgan tavırlar sergiledi. Avlu son bölümde; Deniz'in polis ekipleri tarafından son anda yakalanması, Azra'ya verdiği sözü tutamadığı için büyük bir vicdan azabı çekmesine neden oldu. İşte, Avlu 25.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.12.2018 09:59 GÜNCELLEME 20.12.2018 10:00

Star TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Avlu 24.son bölümde; Deniz, Azra'nın ölümle pençeleşen kardeşinin sağlığına kavuşabilmesi adına gereken parayı kendisine ulaştıracağı sözünü vermesinin ardından vakit kaybetmeden harekete geçti. Avlu son bölümde; hapishaneden kaçan firari Deniz, ölümle burun buruna gelen ve sağlık durumu son derece kritik olan Azra'nın kardeşi için bulduğu parayı yetiştirmek üzere karşısına çıkan tüm engellere aldırmayarak yollara döküldü. Fakat, Deniz için son anda talihsiz bir durum yaşanarak elindeki parayla hastaneye geldiği esnada polis ekipleri tarafından tutuklanması sonucunda Azra'ya vermiş olduğu sözü tutamadığı için gözyaşlarına hakim olamayarak büyük bir vicdan azabı çekti. Deniz'in ceza evine yeniden dönmesinin ardından Kudret’in evlat acısını iliklerine kadar hissetmesi için kolları sıvamasının üzerine Avlu 25.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, hapishanede Deniz'i tekrardan gören Kudret’in sinir patlaması yaşamasının akabinde Avlu 25.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

AVLU 25.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV ekranlarında sürükleyici ve etkileyici bölümlerde imzasını taşıyan Avlu 25.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

AVLU 25.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 25.bölümü ile 20 Aralık Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 24.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

avlu 25.bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu son bölümde; Deniz için artık avluya geri dönüş vakti gelmiştir... Bir kez daha aynı koridorlardan geçecektir ama bu defa bambaşka biri olarak. İçeride onu iki büyük tehlike beklemektedir. Bir yanda onun firarı yüzünden başı belada olan Zerrin, diğer yanda evlat acısıyla perişan olmuş Kudret. Bu sırada Azra kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batmakta, battıkça daha da öfkelenmektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı