Bir Zamanlar Çukurova 15.bölüm 2.fragmanı: Demir'den acı haber geldi!

Bir Zamanlar Çukurova 14.son bölümde; Hem Fekeli hem de Yılmaz, Demir'in gerçekleştirdiği korkunç kumpasa kurban gitmekten kurtulmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir, Züleyha'nın Demir'e duyduğu ilgiye duyarsız kalamayıp kıskançlık krizine girdi. İşte, Bir Zamanlar Çukurova 15.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.12.2018 10:31 GÜNCELLEME 20.12.2018 10:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında izleyici kitlesine unutulmaz bir dizi deneyimi yaşatan Bir Zamanlar Çukurova 14.son bölümde; gerek Fekeli gerekse Yılmaz, Demir'in gözünü bile kırpmadan kendilerini katletmek üzere hazırladığı akıllara durgunluk veren komplodan kılına bile zarar gelmeden kurtulmayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Demir'i binaya yerleştiği bombanın infilak etmesi ve birçok sayıda insanın hayatını kaybetmesi büyük ses getirirken, esas hedef olan Yılmaz ve Fekeli bu tuzağa düşmedi. Züleyha, nişan davetinde Demir ile beraber katıldıkları esnada Yılmaz'ın da orada bulunması, üzerine başka bir kadınla dans etmesinin içten içe kıskanmasına neden olmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 15.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Yılmaz'ın varlığından son derece rahatsızlık duyan Demir'in, Züleyha'nın da ona duyduğu ilgiyi de fark etmesi üzerinde aşırı kıskançlıktan kontrolünü kaybedip Demir'e ölümüne meydan okumasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 15.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının kısa bir zaman içerisinde büyük başarı elde eden kaliteli dizi projesi Bir Zamanlar Çukurova 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 15.bölümü ile 20 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 14.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

bir zamanlar çukurova 15.bölüm fragmanı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli'den tamamen kurtulmak için Çukurova'yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor. 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova'da büyük yankı yapıyor. Demir'in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak. Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova'nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?

YORUMLAR 5
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba bi zamanlar çukurova dizisini 1.bölümden beri çok severek ve beğenerek izliyorum ben bi HİLAL ALTINPARMAK hayranlrındanım...
    Cevapla
  • Melek 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz sana hayranım
    Cevapla
  • Abdil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende yılmaz haranim demir katil bir dir
    Cevapla
  • abdil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende yılmaz hayranım
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    demir sana bayılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje