Bizim Hikaye 52.bölüm fragmanı: Elibollar, Nihal'in oyununu bozuyor...

Bizim Hikaye 51.son bölümde; Filiz, son dönemlerde üst üste yaşadığı tatsız olayların ardından sağlığını günden güne kaybetmeye başladı. Bizim Hikaye son bölümde; Fikret ve Kiraz ablalarının hastaneye kaldırılmasıyla hata ettiklerinin ve üzerine geldiklerinin farkına vardı. İşte, Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 20.12.2018 09:49 GÜNCELLEME 20.12.2018 09:49

Fox TV ekranlarında yediden yetmişe geniş yelpazede seyircisi bulunan Bizim Hikaye 51.son bölümde; Fikret'in çocuğun tekini kasti olarak merdivenlerden itmek suretiyle yaralamasının ardından korku ve paniğe kapılarak onu öldürdüğünü zannetti. Bizim Hikaye son bölümde; Fikret'in katil olduğunu itiraf etmesiyle birlikte Filiz büyük bir dehşete kapılsa da, yanında daimi destekçisi Barış vardır ve olayın aslını astarını öğrenmek üzere soluğu hastanede aldı. Fakat neyse ki, Fikret'in düşündüğü gibi korkunç bir durum meydana gelmeyerek, çocuğun hayati tehlikeyi atlattığını öğrenmeleri üzerine derin bir nefes alındı. Filiz'in son zamanlarda peş peşe başına gelen akıl almaz hadiselerle birlikte sağlığını iyiden iyiye kaybetmeye, burun akıntısı ve bayılma gibi belirtilerin başlamasının ardından Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı sorgulaması başladı. Aniden bayılıp yere kapaklanmasıyla birlikte acilen hastaneye sevk edilen Filiz'in gözlerini açması üzerine Barış'ın ona asla hayır diyemeyeceği bir evlilik teklifi sürprizi hazırlamasının akabinde Bizim Hikaye 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

BİZİM HİKAYE 52.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yapımını Med Yapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 52.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

BİZİM HİKAYE 52.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye 52.bölümüyle 20 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

BİZİM HİKAYE 51.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

bizim hikaye 52.bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bizim Hikaye son bölümde; Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır. Barış’ın hem aileyi, hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken, Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar, Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken, bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı