Kızım 14.bölüm 2.fragmanı: Öykü'nün babası olup olmadığını öğreniyor!

Kızım 13.son bölümde; Geceyi annesi Asu'da geçirmek mecburiyetinde kalan Öykü, onunla beraber vakit geçirmekten hoşnut olmadığını açıkça ifade etti. Kızım son bölümde; Okul gösterisinde Öykü'nün bir türlü uyanmamasının ardından ambulans çağırılıp apar topar hastaneye sevk edildi. İşte, Kızım 14.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 21.12.2018 14:14 GÜNCELLEME 21.12.2018 14:16

TV 8 ekranlarında duyguların en yoğun haliyle konu olarak işlendiği hatrı sayılır yapımlarından Kızım 13.son bölümde; Öykü'nün babasından güç bela ayrılarak, annesi Asu'nun evine gitmek ve geceyi onunla beraber geçirmek durumunda kalması sahne oldu. Kızım son bölümde; Asu'nun evine istemeyerek de olsa gitmek mecburiyetinde olan Öykü, Asu ile iletişim kurmaktan uzak durup ve onun söylediklerini yapmaktan özellikle kaçınırken, hem onunla birlikte aynı çatı altında olmaktan haz etmediğini hem de annesi olmasından memnun kalmadığını açıkça dile getirdi. Asu, Öykü'nün kalbini kazanmak için her ne kadar onu bebekken istemeyerek bıraktığını ifade etse de, ikna çalışmaları sonuçsuz kaldı. Okul gösterisinde Öykü'nün rol gereği uyanması lazım gelen sahnede bir türlü uyanmamasının ve Cemal'in Öykü'ye, Demir'in gerçek babası olmadığını yüzüne vurmasının ardından Kızım 14.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, gözlerini açmayan Öykü'nün durumu üzerine korku-panik havası ve gözyaşları içerisinde ambulans çağırılıp acilen hastaneye kaldırılmasının akabinde Kızım 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KIZIM 14.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın, yapımcılığını ise Fatih Aksoy'un üstlendiği; senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, Med Yapım imzasıyla TV8 ekranlarındaki yerini alan Kızım 14.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

KIZIM 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un bulunduğu, oyuncu kadrosunda da Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızım 14.bölümüyle 21 Aralık Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

KIZIM 13.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kızım 14.bölüm fragmanı

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızım son bölümde; Öykü'nün, okul piyesinde bir türlü uyanmaması onu izlemeye gelen Demir ve Candan'ı telaşlandırdı. Sahnede bayılan Öykü hastaneye kaldırılırken, hastalığının ilerlemesi ise babası Demir'i yıktı. Asu ise babasının Öykü'ye bıraktığı mirası alabilmek için yıllardır görmediği kızının velayetini aldı. Öykü ise mutsuz bir şekilde Asu ve Cemal'le yaşamaya başladı. Ancak Cemal Öykü'ye Demir'in gerçek babası olmadığını söyledi. Öykü yaşadığı mutlu günlerin ardından yeniden büyük üzüntü yaşadı. Finalde ise Demir, Öykü'yü ilk aldığı sırada mahkemeye verilen DNA testinin gerçek olmadığını öğrendi. Demir, Öykü'nün gerçekten babası olup olmadığını nasıl öğrenecek?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler