Savaşçı 59.bölüm fragmanında yürek burkan haber! Vefat eden isim kim?

Savaşçı 58.son bölümde; Karon gizlendiği bölgede Albay Kopuz tarafından yakalanır, ancak Kılıç Timi'ni bu sefer de aşılması gereken kriz ve zorlu bir karar beklemektedir. Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz'un planıyla Karon ters köşe olur ve korkudan eli ayağı titremeye başlar. İşte, Savaşçı 59.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 23.12.2018 16:52 GÜNCELLEME 23.12.2018 16:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında Kılıç Timi'nin mücadelesini ve kahramanlıklarını başarılı bir şekilde gözler önüne seren dizi projesi Savaşçı 58.son bölümde; Albay Halil İbrahim Kopuz, terör örgütünün başındaki isim Karon'u gizlendiği bölgede kıskıvrak yakaladı. Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz, her ne kadar gerçekleştirdiği baskın sonucunda Karon'a kaçış imkanı tanımayıp onu ele geçirse de, Kılıç Timi acilen çözülmesi gereken yeni bir sorunun ve kritik bir karar almanın eşiğine çoktan gelmiştir. Çünkü Karon, Bahtiyar'ın eşi başta olmak üzere diğer pek çok asker de terör örgütünün elinde rehin olarak tutulmaktadır. Kutalmış Paşa'dan gelen talimat doğrultusunda, Karon'un kendisine diri bir şekilde ulaştırmasını istemesi Albay Kopuz'u çaresizliğe sürüklerken, eşi kaçırılan Bahtiyar ise Karon'u bir kaşık suda boğacak raddeye gelmesinin ardından Savaşçı 59.bölüm fragmanı bekleniyor. Artık sabrı tükenen Albay Kopuz'un Bahtiyar'ı da arkasına alarak, Karon'u helikoptere bindirip onu aşağı atmakla tehdit etmesinin ve Karon'un ise korku ve paniğe kapılmasının akabinde Savaşçı 59.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

SAVAŞÇI 59.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığında Hayri Aslan'ın yer aldığı, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 59.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

SAVAŞÇI 59.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde; Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi yetenekli isimlerin bulunduğu Savaşçı 59.bölümüyle 23 Aralık Pazar günü saat 20:00'da Fox TV’de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

SAVAŞÇI 58.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

savaşçı 59.bölüm fragmanı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Albay Kopuz timiyle birlikte yaptığı baskında, Karon’u Suriye’deki malikanesinde sürpriz bir şekilde bulmuştur. Ancak Kutalmış Paşa’dan gelen telefon operasyonun seyrini değiştirir. Karon yaptığı planla Albay Kopuz’u ve Kutalmış Paşa’yı zor bir kararın eşiğine getirir. Bu arada Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi ise Pilot Üsteğmen Funda’yla birlikte her şeyden habersiz helikopterle yoldadır. Karon şimdi ele geçirilmiş gibi görünse de, asıl sinsi planını çoktan devreye sokmuştur.

YORUMLAR 2
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen ilyas
    Cevapla
  • çiğdem 5 yıl önce Şikayet Et
    en sevdiğim dizi savaşçı yani ne düşünebilirim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...