Nur Yerlitaş'ın Hadise'ye af açıklaması! Kanser hastalığım sebebiyle...

Modacı Nur Yerlitaş, Kanal D ekranlarında yayın hayatını sürdüren Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa isimli magazin programına telefonla bağlanarak ünlü sanatçı Hadise'den özür diledi. Nur Yerlitaş, yakalandığı beyin kanserinden ötürü o dönemde Hadise'nin ailesine dair talihsiz açıklamada bulunduğunu dile getirerek af istedi.

Nur Yerlitaş'ın Hadise'ye af açıklaması! Kanser hastalığım sebebiyle...
Nur Yerlitaş'ın Hadise'ye af açıklaması! Kanser hastalığım sebebiyle...
GİRİŞ 17.12.2018 17:35 GÜNCELLEME 17.12.2018 17:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz dönemde doktor tarafından kendisine beyin kanseri teşhisi konulan ve operasyon geçirerek yakalandığı hastalığın üstesinden gelen Nur Yerlitaş, ünlü sanatçı Hadise'den canlı yayına katılarak af istedi. Ünlü Moda Tasarımcısı Nur Yerlitaş, Kanal D'de ekran macerasına devam eden Müge ve Gülşen'le 2.sayfa adlı magazin programına telefonla bağlanarak, Hadise'den özür dilemesi gündemde yankı uyandırdı.

Öncelikle Nur Yerlitaş, Hadise'nin özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulunarak annesinin intihar girişimi gerçekleştirdiğini anlatmıştı. Bu olayın ardından Hadise ise Nur Yerlitaş'ın madem ki özel hayatı ile ilgili gelişmeleri canlı yayında tüm Türkiye'nin önünde açıklayabiliyor, öyleyse tıpkı bu şekilde tekrardan canlı yayına bağlanıp kendisinden özür dilemesini istediğini ve ancak böyle bir durumda affedebileceğini dile getirmişti. 

Yaşanan bu olayın sonrasında Nur Yerlitaş'tan özür hamlesi gelerek, Kanal D'de izleyici kitlesiyle buluşan Müge ve Gülşen'le 2.sayfa adlı magazin programına telefonla bağlanarak, Hadise'den beklenen özrü gerçekleştirerek, o dönemlerde geçirdiği beyin kanseri hastalığı sebebiyse ünlü sanatçının ailesine ilişkin talihsiz ifadelerde bulunduğunu söyledi. Öte yandan tüm samimiyetiyle yaptığı konuşmayı hatırlamadığını ve hangi nedenle ve ne şekilde böyle bir konuşmaya müdahil olduğunu bilmediğini cümlelerine eklerken, Hadise'den bin kere özür dileyerek kendisinden af diledi.

 

 

nur yerlitaş hadise

YORUMLAR 1
  • özgür.t 5 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize dil uzatıp yan gelip yatmak yok . Allah büyütür...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?