Beni Affet neden ve ne zaman final yapacak? Beni Affet neden bitiyor?

Televizyon ekranlarında sekiz sezon boyunca seyircisini ağırlayan Beni Affet adlı dizi projesi yayın hayatını sonlandıracak. Star TV'de her gün ekrana taşınan Beni Affet neden ve ne zaman final yapacak? İlk kez 2011 tarihi itibariyle ekran serüvenine başlayan geniş bir izleyici kitlesine sahip Beni Affet neden bitiyor?

Beni Affet neden ve ne zaman final yapacak? Beni Affet neden bitiyor?
Beni Affet neden ve ne zaman final yapacak? Beni Affet neden bitiyor?
GİRİŞ 17.12.2018 13:47 GÜNCELLEME 17.12.2018 14:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarında sekiz sezondur yayın hayatını sürdüren Beni Affet isimli dizi projesinin ekran macerasını noktalayacağının bilgisine ulaşıldı. Star TV'de her gün izleyicisinin karşısına geçen Beni Affet yapımının ekranlara veda edecek olması dizinin tutkunlarını hayal kırıklığına uğrattı. Peki, yapımcılığını Nilgün Sağyaşar'ın üstlendiği Focus Film imzasıyla ekranlarda sürpriz bölümleriyle yerini alan Beni Affet neden ve zaman final yapacak? Son dönemlerde olay örgüsü hakkında izleyicisinin eleştiri oklarının merkezi haline gelerek senaryosunun kısır döngü içerisine girmesinden yakındığı Beni Affet neden bitiyor?

BENİ AFFET NEDEN VE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? BENİ AFFET NEDEN BİTİYOR?

Oyuncu kadrosunu Tolga Akman, Şeyma Korkmaz, İlkay Kayku, Okan Şenozan ve Ceren Yalazoğlu gibi başarılı ve yetenekli oyuncuların oluşturduğu Beni Affet isimli dizi projesinin 1477.bölümüyle yayın hayatını sonlandırma kararı aldı. Ekran serüvenine ilk kez 2011 tarihi itibariyle Show TV ekranlarında başlayan, ilerleyen dönemlerde ise Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Beni Affet sekiz sezon boyunca en çok izlenen ve takip edilen projeler listesinde bulunmaktaydı. Ancak son dönemlerde izlenme oranlarında hedefledikleri başarının çok altında kalmaları ve reytinglerde giderek düşüş yaşamaları nedeniyle ekran macerasını noktalama kararı aldı. Öte yandan izleyici kitlesi de senaryonun gidişatını artık beğenmediklerinden ötürü şikayetini her defasında sosyal platformlar üzerinden dile getirmekteydi. Bu nedenle dizinin yapımcısı tarafından alınan karar doğrultusunda Beni Affet televizyon ekranlarına veda edecek.

beni affet neden ve ne zaman final yapacak? beni affet neden bitiyor?

YORUMLAR 19
  • Selin kömürcü 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben beni affet başladığında n beri takip ediyor dum ama zaten suyu çıkmış ti kimse kusura bakmasın ama benim düşüncem bu sevdiğim kemal bahar yıldız ferman tunç eylül umut berat en son zuhre çıkınca izlemeyi bıraktım sadece sevgi gerçek torununa kavus sun bir de diğer leri de rahat dursun diye bir kere baktım sonra bakmadım bile bana katılan var sa lütfen beğen sin ve yorum yaz sın bekliyor um
    Cevapla
  • eda akşam 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz:yaa! Size yalvarıyorum tekrarları yine oynasın .bende dizide oynamak istiyorum
    Cevapla
  • Saadet 5 yıl önce Şikayet Et
    bitirmiyin lutfen...cox gozel bir dizi..maraqla Azerbaycanan izliyirdim..
    Cevapla
  • Selin kömürcü 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence de ben kemal bahar için bakıyordum şimdi ben ne izleyecem olamaz böyle şey yaaa
    Cevapla
  • Saadet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yillardir izliyoruz..cox gozel bir dizi .Lutfen....bitirmiyin.
    Cevapla
  • gulhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Beni affet bitince ben ne izliyecem soruyorum size
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"