O Ses Türkiye jürisi Murat Boz hakkındaki gizli gerçeği itiraf etti...

TV8'de kahkaha ve eğlencenin ardı arkasının kesilmediği O Ses Türkiye adlı yarışma programının jüri kadrosundaki Murat Boz'un gerçekleştirdiği itiraf damgasını vurdu. Ünlü pop sanatçısı Murat Boz, O Ses Türkiye'de yayın esnasında kendisine dair gizli gerçeği açıklayarak izleyici kitlesinin ilgi odağı haline geldi.

O Ses Türkiye jürisi Murat Boz hakkındaki gizli gerçeği itiraf etti...
O Ses Türkiye jürisi Murat Boz hakkındaki gizli gerçeği itiraf etti...
GİRİŞ 17.12.2018 17:36 GÜNCELLEME 17.12.2018 17:36

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı farkıyla TV8 ekranlarında izleyicisini gülmekten kırıp geçiren O Ses Türkiye isimli yarışma programının jüri kadrosundaki Murat Boz'un gerçekleştirdiği itiraf büyük ses getirdi. O Ses Türkiye'nin vazgeçilmez jüri üyelerinden ünlü pop sanatçısı Murat Boz'un yayın sırasında kendisine ilişkin gizli gerçeği açıklamasıyla seyircisinin tüm dikkatlerini üzerinde toplamayı başardı. 

 

 

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunuculuk koltuğunda oturduğu; jüri kadrosunda ise, Beyazıt Öztürk, Hadise, Seda Sayan ve Murat Boz'un yer aldığı O Ses Türkiye 16 Aralık Pazar tarihinde 22.bölümüyle TV8'de izleyici kitlesini ağırladı. O Ses Türkiye'de sahne alan yetenekli yarışmacı Soner Ilgın başarılı performansıyla jüri üyelerinde kendisine döndürdü. 

Yarışmacı Soner Ilgın, sahneye çıktığında ünlü sanatçı Hakan Altun'un ''Bir Telefon'' adlı parçasını seslendirmesinin akabinde kız arkadaşı ile yaşadığı bir hatırasını seyircilerle paylaştı. Soner Ilgın'ın bu itirafına kayıtsız kalamayan Murat Boz ise sürpriz şekilde kendisine dair bilinmeyen gerçeği paylaşarak ilgi odağı haline geldi. Sempatik tavırları ve samimi açıklamalarıyla izleyicisinin beğenisini kazanan Murat Boz, kendisinin de bir dönem çaresiz şekilde telefonun başında beklediğinin itirafını gerçekleştirdi. Murat Boz’ın yaptığı açıklama sonrasında Acun Ilıcalı araya girdi ve "Özele girmeyelim" şeklinde ifadelere yer vererek konuyu noktalamak istedi. Fakat O Ses Türkiye’nin jürisi Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı’nın müdahale etmesine esprili bir dille karşı çıkınca izleyicilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı.

 

 

o ses türkiye murat boz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü