TV8 Masterchef birincisi & şampiyonu Uğur mu Kerem mi? Elenen-veda eden!

TV8'de birbirinden dişli rakiplerin yemek alanında kıyasıya marifetlerini gösterdiği Masterchef Türkiye adlı yarışma programında final heyecanı yaşanıyor. Peki, final düzlüğünde rekabetin giderek kızışmaya başladığı TV8 Masterchef'te şampiyon kim oldu? Heyecan doruk noktasına çıkarken 100 bin TL'lik ödülü kim kazandı?

TV8 Masterchef birincisi & şampiyonu Uğur mu Kerem mi? Elenen-veda eden!
TV8 Masterchef birincisi & şampiyonu Uğur mu Kerem mi? Elenen-veda eden!
GİRİŞ 23.12.2018 22:48 GÜNCELLEME 23.12.2018 22:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TV8'de yemek konusunda kendine güvenen ve iddiasını ortaya koyan yarışmacıların mücadelesinin ekrana taşındığı Masterchef Türkiye isimli yarışma programında nihayet final haftasına gelindi. TV8 Masterchef Türkiye'de sergiledikleri başarılı performanslar sonucunda 4 isim birinci olmak hedefiyle final haftasında yarışmaya layık görüldü. Peki, final koltuğuna oturmaya hak kazanan 4 ismin şampiyon olabilmek noktasında birbirleriyle son derece çetin geçecek bir savaşın ortasında bulacakları TV8 Masterchef'te şampiyon kim oldu? Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yarı finalde Hakan'ın elenerek veda ettiği yarışmada 100 bin TL'lik ödülü kim kazandı?

 

 

Akıl hastanesine gönderilen Murat Özdemir kimdir? Nereli, gerçek yaşı?

TV8 MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONU BİRİNCİ VE ELENEN KİM OLDU?

 

 

Jüri kadrosunda Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi yemek alanında uzmanlık sahibi olan isimlerin bulunduğu Masterchef Türkiye isimli yarışma programında; yarışmacı adayları en iyi performansı gösterebilmek adına hünerlerini sergiliyor. Televizyon ekranlarında her hafta heyecan ve gerilim fırtınası estiren Masterchef Türkiye'de final zamanı geldi. Aylar boyunca azim, hırs ve rekabet duygularıyla bilenerek yarışan ve final koltuğuna yerleşen 4 yarışmacı için ödülün 100 bin TL olduğu açıklandı.

tv8 masterchef türkiye şampiyon kim oldu

MASTERCHEF TÜRKİYE 100 BİN TL'LİK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI? BİRİNCİ İSİM...

Masterchef Türkiye'nin finaline adını yazdıran; Burcu, Uğur, Meltem ve Kerem yarışmanın galibi gelebilmek hayaliyle 100 TL'lik ödülün sahibi olabilmek için yapabileceklerinin en iyisini ortaya koydular. Yarışmacı ve jüri üyelerini olduğu kadar ekran başındakileri de final heyecanını yaşarken gözler hangi ismin şampiyon olacağına çevrildi. TV8 Masterchef'te şampiyon kim oldu, 100 bin TL'lik ödülü kim kazandı? şeklinde sorgulamalar son sürat devam ettiriliyor. Masterchef Türkiye birincisi ilan edilmesine kısa bir zaman kala Meltem ve Burcu'nun yarışmadan elenip hayallerine veda etmesinin ardından Uğur ve Kerem olmak üzere iki isim büyük finale kaldı. 

Masterchef Türkiye finalinde; Uğur ve Kerem isimlerinden bir tanesi 100 bin TL'lik büyük ödülü kazanabilmek adına canla başla mücadele ediyorlar... Masterchef Türkiye finali, 23 Aralık Pazar tarihinde yani bugün gerçekleşiyor. Masterchef Türkiye şampiyonu & birincisi ilan edilir edilmez haberimizin içeriğinde yer verilecektir. Takipte kalın...

masterchef türkiye 100 bin tl'lik ödülü kim kazandı

YORUMLAR 4
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kerem kanır
    Cevapla
  • Sevil 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence kerem kazansin
    Cevapla
  • Seda 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş programlar
    Cevapla
  • aşk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence hakan kazanmalı çünkü o hakediyordu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...