TRT 1 Diriliş Ertuğrul 128.bölüm 2.fragmanı! Savaşın başlangıcı...

"Allah'ın izniyle dökülen kanlar üzerinde Türk'ün hürriyet ateşi yeniden yükselecektir. Gök pusatına ant olsun ki, zalim ve soysuz düşman intikamsız öldürülmeyecektir." diyen Ertuğrul Bey büyük savaşı başlatıyor. İşte Diriliş Ertuğrul'un heyecan dolu 128.bölüm 2.fragmanı ve yeni bölüm detayı...

GİRİŞ 19.12.2018 17:16 GÜNCELLEME 19.12.2018 17:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT 1'in yeni bölümü merakla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul 128.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahnelerinin yaşandığı Diriliş Ertuğrul'da büyük savaş başlıyor. "Gayri esaret zincirini kırıp hürriyet kıyamına kalkma vaktidir." diyen Ertuğrul Bey yeni planını şekillendiriyor. Peki Diriliş Ertuğrul 128.bölümünde neler olacak? Ertuğrul "Allah'ın izniyle dökülen kanlar üzerinde Türk'ün hürriyet ateşi yeniden yükselecektir. Gök pusatına ant olsun ki, zalim ve soysuz düşman intikamsız öldürülmeyecektir." diyerek düşmanlarına korku salıyor. 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Son bölümü izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 128.bölümüyle 19 Aralık çarşamba günü izleyici karşısında olacak. 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 128.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, Gündüz’ü fidye karşılığında kaleden kurtarmış ve bir oyun kurarak İlbilge’nin onların peşinden gelmesini sağlamıştı. Amacı ise, İlbilge’yi Gündüz’ün masumiyetine inandırmaktı. Obaya ise beklenmedik misafirler olan Selcan ve oğlu Süleyman gelmişti. Emir Bahaeddin, Gündüz’ün Ertuğrul tarafından Nikea’ya götürüldüğünü öğrenince, obaya baskın vermişti.

Diriliş Ertuğrul 128 Bölümde Neler Olacak
Bununla da yetinmeyip Artuk’u zindana attırmıştı. Ancak herkes Ertuğrul’un Gündüz’ü Nikea’ya götürdüğünü düşünürken; Ertuğrul, Gündüz’ü Söğüt’te adaletin karşısına sağ salim çıkarmıştı. Ertuğrul, bu hamlesiyle tüm oyunları bertaraf etmiş ve Gündüz’ün masumiyetine İlbilge’yi ikna etmek olan Ertuğrul, neticesinde bu hedefinde muvaffak olmuş ve Gündüz, mahkemece aklanmıştı.
 
Gündüz’ün aklanmasıyla Kayılar ve Umuroğulları arasında nasıl bir bağ olacak? Selcan ve Süleyman’ın obaya gelişi, beraberinde neleri getirecek? Selcan’la birlikte gelen haber nedir ? Ertuğrul tarafından yenilgiye uğratılan Dragos’un yeni hamlesi ne olacak? Öte yandan Emir Bahaeddin, Ertuğrul’u sıkıştırmak için ne yapacak? Söğüt’e gelecek olan yeni kişi kim olacak? Ertuğrul tüm bu yaşanılanlara karşı nasıl bir tavır takınacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 128.BÖLÜM 2.FRAGMANI

YORUMLAR 2
  • cem mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi muhteşem çok güzel
    Cevapla
  • serhat ışık 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...