Çukur 48.bölüm fragmanı 2.fragmanı ekranda: Eski düzen tekrardan geldi!

Çukur 47.son bölümde; Koçovalılar, Mahsun ve Çeto'nun kapana kısılması için saldırı planı gerçekleştirdikleri esnada hesapta olmayan bir tabloyla karşılaştı. Çukur son bölümde; Mahsun ve Çeto'nun işini bitirecekleri anda beklenmedik bir durum yaşanması üzerine gözler Vartolu'ya çevrildi. İşte, Çukur 48.bölüm geldi.

GİRİŞ 24.12.2018 21:15 GÜNCELLEME 24.12.2018 21:15

Show TV ekranlarında seyircinin yoğun bir ilgiyle takip ettiği efsane yapımlardan Çukur 47.son bölümde; İdris, mahallesinde kurtardıkları anne ve kızın canına kıyıldığını duyduğu anda karanlık tarafını ortaya çıkararak, Emmi'yi de arkasını alıp yapılanların bedelini ödetmek için soluğu olayın sorumlularının yanında aldı. Çukur son bölümde; Yamaç, Aliço'nun araştırmaları sonucunda hem Saadet'in hem de doğan bebeğinin hayatta olduğunun bilgisine ulaştı. Mahsun ve Çeto'yu etkisiz hale getirerek ortadan kaldırmak isteyen Koçovalılar ise Ersoy'dan destek alarak saldırı planını uygulamaya koyuldu. Fakat bu sırada hiç hesapta olmayan bir olayla karşı karşıya kalmalarının ve Karakuzuların bu işten kıl payı kurtulmalarının sonucunda Cumali'nin, Vartolu'nun parmağı olduğundan kuşkulanmasının ardından Çukur 48.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan Mahsun'un hal ve hareketlerinden şüphelenen Mahsun ve Çeto, bu kez düzenledikleri kumpasla onu tongaya düşürürken, Selim ise annesi Sultan'ın iyileştiğini görür görmez mutluluktan gözyaşlarına hakim olamamasının akabinde Çukur 48.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ÇUKUR 48.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 48.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

ÇUKUR 48.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 48.bölümüyle 24 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 47.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur 48.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi