Kadın 45.bölüm fragmanında cinayet mi işlendi? Hayatını kaybeden kim?

Kadın 44.son bölümde; Bahar, henüz Sarp'ın ailesini görmüş olmanın şokunu üzerinden atlatamamışken, çocukları Nisan ve Dorukla ilgili tehdit alması ona ağır bir travma yaşattı. Kadın son bölümde; Bahar, Sarp'ı bir kalemde silip atma kararlılığını göstererek yeni başlangıç yaptı. İşte, Kadın 45.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 25.12.2018 14:48 GÜNCELLEME 25.12.2018 14:49

Fox TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Kadın 44.son bölümde; Bahar, ona hazırlanan plan sonucunda bunca zamandır bilmediği gizli gerçeklerle yüzleşip Sarp'ın aslında evli ve çocukları olduğunu öğrendi. Kadın son bölümde; Yüreğini dayanılmaz bir acı kaplayan Bahar, hayatın kendisine getirdiği bu zorluğa göğüs germekte bir hayli zorlanırken, bu sefer de en hassas noktasından darbe aldı. Hayatta en kıymetli varlığı ve yaşama sebebi olan çocukları ansızın ortalıklardan kaybolmuştur, bu da Bahar için yaşayabileceği en büyük yıkım sebebidir. Çocukları Nisan ve Doruk'la ilgili tehdit edilmesi üzerine beyninden vurulmuşa dönen Bahar büyük bir korku ve paniğe kapıldı. Ancak çok geçmeden çocuklarına gözyaşları içerisinde kavuşan Bahar, hayatta tutunacak tek dalının evlatları olduğunu ve Sarp'ta dahil olmak üzere onlardan daha üstün hiçbir şeyin gelmeyeceğini anlamasının ardından Kadın 45.bölüm fragmanı bekleniyor. Evlat acısıyla sınanan Bahar'ın Sarp'a dair radikal kararlar alarak onu bir kalemde silip atmasının ve bundan sonra hayatına çocuklarıyla birlikte tek başına devam etmek noktasında harekete geçmesinin akabinde Kadın 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

KADIN 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV ekranlarında hafızalara kazınan sahnelere imza atan Kadın 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

 

KADIN 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisi 45.bölümü ile 25 Aralık Salı günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

KADIN 44.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kadın 45.bölüm fragmanı

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın son bölümde; Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır. Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...