Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.bölüm fragmanı: Boynuna zinciri vurup...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120.son bölümde; İzzet, Çakırbeyliler tarafından sorgulandığı esnada çarpıcı açıklamalarda bulunması üzerine gözler Alparslan'a çevrildi. İlyas, eniştenin eşini aldatmasının cezasını kesmeye koyulmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.bölüm fragmanı geldi. EDHO son bölüm!

GİRİŞ 25.12.2018 14:39 GÜNCELLEME 25.12.2018 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarının uzun soluklu dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120.son bölümde; Çakırbeyliler, İzzet'in bağlı bulunduğu gücü etkisiz hale getirebilmek için dayanağı, yapısı, işleyişi ve başındaki kişiler hakkında detaylı bir sorguya çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; İzzet, sorgu sırasında Alparslan ile ilgili manidar açıklamalarda bulunması üzerine olayınn seyri değişerek bir anda oklar Alparslan'a çevrildi. Alparslan ise kendisini Hızır karşısında güç duruma düşüren İzzet'in hesabını kesmek için harekete geçip onu büyük bir kumpasın içerisine çekmeye hazırlandı. İzzet'in Alparslan'a dair gerçekleştirdiği itirafla onun kendisinden bir şeyler sakladığını ve gizli kişilerle görüşüp birtakım işler çevirdiğinden kuşkulanan Hızır ise Ünal'ın yardımıyla hakkında kapsamlı bir araştırma süreci başlatmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, İlyas'ın ise eşi Hatice'yi Cemre ile aldatan eniştenin yaptıklarının bedelini ödetmek için kolları sıvamasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.bölümü 25 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 120.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 121.bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet'in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öteye gitmez. Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır. Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan'ın ağzını yoklar.

Cengiz'i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan'ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan'ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır. Sırların uzun süre gizli kalamadığı Çakırbeyli hanesinde de sular durulmaz. Enişte ve Cemre birlikteliğin açığa çıkmasıyla gerilen ev ahalisi, aldatılmanın cezasının biran önce verilmesini ister. Bu konuyla ilgili sorumluluk sahibi olan İlyas'ın ise tavrı nettir. Aldatanların da, bunu öğrenip saklayanların da gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı görülecektir.

YORUMLAR 2
  • Cicej 5 yıl önce Şikayet Et
    Ilyas olmesin
    Cevapla
  • Mini 5 yıl önce Şikayet Et
    Salıyı iple çekiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı