Hakan Muhafız 2.sezon fragmanı geldi! Yeni sezonda yaşanacak gelişmeler

Netflix platformunun ilk Türk dizisi olma niteliğine sahip ve bu yılın en çok adından söz ettiren projesi Hakan Muhafız 2.sezon ne zaman hangi tarihte başlayacak? Sosyal platformda büyük ses getiren ve IMDb'den yüksek bir puan elde ederek başarılı çıkış yakalayan Hakan Muhafız yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

GİRİŞ 09.03.2019 15:26 GÜNCELLEME 09.03.2019 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Netflix platformunda yayın hayatına başlangıç yaparak uluslararası çapta adını duyuran Hakan Muhafız isimli dizi projesinin birinci sezonu (ilk sezonu) izleyici kitlesi tarafından tam not aldı. Başarılı ve yetenekli oyunu Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Hakan adlı karakterin sıra dışı hikayesini konu edinen fantastik türdeki dizi ekran macerasına atıldığı ilk günden itibaren hatrı sayılır bir seyirciye kavuşarak yoğun ilgiyle karşılaştı. Peki, bu yılın en çok ses getiren yapımlarından Hakan Muhafız 2.sezon ne zaman hangi tarihte başlayacak? Birinci sezonun (ilk sezon) on bölümle ekrana gelmesinin akabinde bir an evvel yayınlanması için heyecanlı bekleyiş içerisine girildiği Hakan Muhafız yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı?

HAKAN MUHAFIZ NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK? HAKAN MUHAFIZ YENİ SEZON YAYIN TARİHİ AÇIKLANDI MI?

 

 

Baş rollerini; Ayça Ayşin Turan, Saygın Soysal, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu ve Mehmet Kurtuluş gibi birbirinden ünlü isimlerin üstlendiği Hakan Muhafız 2.sezonun ne zaman ve hangi tarihte başlayacağı konusuna yönelik sorgulamalar son sürat devam ettiriliyor. Kendisine verilen gizli görev doğrultusunda İstanbul’u koruma yükümlülüğü bulunan Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Hakan karakterinin macerasının konu olarak işlendiği Hakan Muhafız 2.sezon (yeni sezon) yayın günü ve tarihi noktasında yapımcı kanadından resmi bir duyuru yapılmamakla birlikte 2019 tarihinin yaz aylarında seyircisini ağırlayacağına ilişkin kesin olmayan söylemler yer almaktadır.

HAKAN MUHAFIZ 2.SEZON (YENİ SEZON) TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI!

Alışılmışın dışında bir olay örgüsünün izleyicilere aktarıldığı, sürükleyici ve etkileyici sahneleriyle izleyici kitlesini kendine çekmeyi başaran Hakan Muhafız 2.sezon (yeni sezon) oyuncu kadrosuna Boran Kuzum ve Engin Öztürk gibi oyuncuların da dahil olması beklenmektedir. Netflix platformunun Türkiye’deki ilk ve tek orjinal yapımı olan Hakan Muhafız’ın yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık, Can Evrenol ve Umut Aral otururken, senaryosunu ise İpek Gökdel kaleme almaktadır. Yayın hayatına giriş yapmasıyla birlikte IMDb’den aldığı 8.1 puanla büyük bir sükse elde eden Hakan Muhafız dizi projesinin yapımcılığında Onur Güvenatam ve Alex Sutherland yer almaktadır.

hakan muhafız 2.sezon yeni sezon ne zaman

NETLIX NASIL ÜYE OLUNUR? NETLIX ÜYELİK İŞLEMLERİ...

Netflix platformunda; Temel Paket, Standart Paket ve Özel Paket adında toplamda 3 abonelik çeşidi bulunmaktadır. Tüm üyelik paketleri farklı fırsatları içerisinde barındırmaktadır. 

->Temel Paket özelliği ile normal kalitede film ya da dizi izleyip, aynı anda sadece tek ekran kullanabilirsiniz.

->Standart Paket özelliği ile yüksek kalitede HD dizi ya da film izleyip, aynı anda iki ekran birden kullanabilirsiniz.

->Özel Paket özelliği ile yüksek kalitede ve ultra HD kalitede film veya dizi izleyip, aynı anda 4 ekran kullanabilirsiniz.

Tercih edeceğiniz bütün paketlerde, aboneliğinizin ilk ayında herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz. Tüm üyelik çeşitlerinde dilediğiniz anda üyeliğinizi iptal etme olanağına sahipsiniz.

Netlix'ten ilk ay ücretsiz yararlandıktan sonra, gelecek ayın aynı gününde de kullanacağınız ay için ödeme yapmanız gerekmektedir. Tercihinize göre bir sonraki ay yani ödeme işleminde bulunmanız lazım gelen günden bir gün önce bile üyeliğinizi iptal etme imkanına sahipsiniz.

NETFLIX ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

*Temel Paket: Aylık 15,99 TL,

*Standart Paket: 27,99 TL,

*Özel Paket: 39,99 TL.

YORUMLAR 3
  • Duru 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi söyliycez diyorlar söylemiyolar nasıl bişe bu?
    Cevapla
  • ensar kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede artık 2.sezonun tarıhı belirtilmeli böyle müthiş bir dizinin acıklamasınıda yapmıyorsalar yapım şirketini kapatsınlar bence (mehmet bir cihan fatihi)'indede diziz tutmadı diye sonlandırdılar aynı şey bu dizi içinde yaparsalar harbi bu mesleklerini bıraksınlar kapasiteleri yeten bir iş bulsunlar bu söylediklerimdende birşey anlamadıysalar gelsinler benim dükkanda ameleye ihtiyac var ben çalıştırırım onları
    Cevapla
  • Mete 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkene çekilir tahminim. 2019 Mart ayında falan başlarsa şaşırmam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı