Yasak Elma 29.bölüm fragmanı ekranda mı? Zehra'nın evleneceği isim kim?

Yasak Elma 28.son bölümde; Ender, Halit-Alihan arasında yaşanan büyük krizin altında yatan faktörleri araştırmaya koyulması sonucu çarpıcı sonuca vardı. Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Halit'in ısrarla sürdürdüğü düşüncesiz ve anlayışsız tavrı üzerine geri dönüşü olmayan yola girdi. Yasak Elma 29.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.12.2018 17:12 GÜNCELLEME 30.12.2018 17:12

Fox TV ekranlarında 24 Aralık Pazartesi tarihinde seyircisiyle buluşan Yasak Elma 28.son bölümde; Halit'ten tamamen ayrılma raddesine gelen Yıldız, her seferinde olduğu gibi bu kez de davranışlarına çeki düzen vermesi, kendisine karşı bundan böyle anlayışlı ve ince fikirli olması için evi geçici bir süreliğine terk etti. Yasak Elma son bölümde; Halit'le arasındaki çığ gibi büyüyerek artan problemleri olan Yıldız, kendisinden ilgi ve desteği eksik etmeyen Kemal'in yanında soluğu alırken, kendisi ile konuşmaya gelen Halit'e yakalanmaktan kılpayı kurtuldu. Halit bilindik edasıyla Yıldız'dan af dileyip ilişkisini kurtarma hamlesinde bulunurken, onun devamlı surette takındığı bencilce takındığı tutum ve sergilediği davranışlar karşısında dayanacak gücü kalmayıp geri dönüşü olmayan yola girmesinin ardından Yasak Elma 29.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Alihan ve Halit arasında yaşanan krizin önlenemez ve giderek çoğalan bir vaziyette olması üzerine aklına kurt düşen Ender'in, altında yatan etkenleri araştırmaya başlaması ve sonucu akıl almaz bir sonucu ulaşmasının akabinde Yasak Elma 29.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte final bölümünde, yoluna Kemal'le devam etmek üzere valizini hazırlayıp evine kaçtığı esnada Halit ve Zehra'yı nikah masasında otururken gördüğü dizi ile ilgili en son gelişmeler!

 

 

YASAK ELMA 29.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 29.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı...

 

 

YASAK ELMA 29.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 29.bölümüyle 31 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

YASAK ELMA 28.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

yasak elma 29.bölüm fragmanı

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasak Elma son bölümde;  Yıldız eve döndüğünde Halit’e son bir şans vererek onun düzelmesini bekler. Halit’in onu anlamayışı ve ilişkileri için çabalamaması Yıldız’ı radikal bir karar almaya iter. Şirketteki yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk Alihan’ı rahatsız eder. Zeynep ise Alihan’ın uyarılarını dinlemeyecektir. Ender ise Taşdemir olmanın keyfini sürerken Alihan ve Halit’in arasındaki gerginliğin nedenini araştırmak ister.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor