Çukur 49.bölüm fragmanı aktarıldı mı? Akla mantığa sığmayan o ihanet...

Hafızalardan silinmeyecek etkileyici sahnelere imza atan Çukur 48.son bölümde; Koçovalıların mahalleyi geri alma operasyonu başarıyla sonuçlandı. Çukur son bölümde; Karakuzularda Lal ve Ersoy hayatını kaybederken; Yamaç, beklenmedik isimden büyük ihanete uğrayarak kurşuna dizildi. Peki, Çukur 49.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.12.2018 17:10 GÜNCELLEME 30.12.2018 17:11

Show TV'de akıllara kazınan çarpıcı ve sürükleyici sahneleriyle ekran başındaki seyircisini sezon finali tadında ağırlayan Çukur 48.son bölümde; Koçovalıların, Mahsun ve Çeto'nun liderliğini üstlendiği Karakuzu ekibi karşısında elini güçlendirip hep beraber işbirliği gerçekleştirerek fişlerini çekme operasyonu başarıyla sonuçlandı. Çukur son bölümde; Çeto, Karakuzuların finansal ve hukuki açıdan gerekli tüm işlemlerini halleden kilit isim Ersoy'un ihanetinin farkına varmalarıyla birlikte bedelini canını alarak ödetti. Koçovalılar, Karakuzuları etkisiz hale getirmek hedefiyle düzenledikleri kumpasın her aşamasını emin adımlarla ilerledi ve ekiplerindeki tüm adamları teker teker kurşun yağmuruna dizerek ortadan kaldırırken, olay yerinde ekibin önemli adamlarından Lal'i de ateş ederek öldürdüler. Vartolu, çok uzun bir zaman boyunca acılar içerisinde hasretini çektiği Saadet ve bebeğini sağ salim kurtarırken, Yamaç'ın ise güvendiği dağlara karlar yağarak hiç beklenmediği kişinin ihanetine uğramasının ardından Çukur 49.bölüm fragmanı sorgulanıyor. Mahalleye adımını bile atamayan ve ekibi imha edilen Çeto ise vurucu hamlesini devreye sokarken, Ersoy'un hayatını kaybettiğinden habersizce buluşma noktasına giden Yamaç'ın kurşuna dizilmesinin akabinde Çukur 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında iddiasını ve başarısını daima sürdüren yapımlarından Çukur 49.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı...

 

 

ÇUKUR 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 49.bölümüyle 31 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

ÇUKUR 48.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur 49.bölüm fragmanı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; ‘Çukur’da duyulacak ateş sesleri yeni ve çok daha büyük bir fırtınanın habercisi olurken yepyeni bir dönemi başlatacak! Karakuzular, yaşadıkları şoke edici kayıplardan sonra Çukur’dan çıkmak zorunda kalacaklar. “Koçovalılar, Çukur’u geri mi alıyor” sorusunun cevabının merakla bekleneceği bölümde, tansiyon bir an bile düşmeyecek. Karakuzular, Çukur’dan çıksa da Çukur’a kimseyi almamak için güçlerini sonuna kadar kullanacaklar. Yamaç, Saadet ve bebeğinin yaşadığını öğrenmesiyle, kardeşi Vartolu’ya destek olup onları kurtarmak için elinden geleni yapacak. Bu sırada Selim’in Cumali’nin karşısına çıkması duygu yüklü anlar yaşatacak. Koçovalılar uzun zaman sonra bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacak. Çukur’un ana karakterlerinden birinin beklenmedik anda vurulması Çukur’daki tüm dengeleri değiştirecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu