ATV'de yayınlanan Şahin Tepesi neden ekranlara veda etti? Final sebebi...

ATV ekranlarında henüz yeni yayın hayatına başlangıç yapan Şahin Tepesi isimli dizi projesinin yapımcısı tarafından erken final yapacağı açıklandı. Ekran macerasını sürpriz şekilde noktalama kararı alan ve beraberinde dizi ekibinin de şaşkına uğradığı ATV'nin iddialı yapımı Şahin Tepesi neden ve ne zaman final yapacak?

ATV'de yayınlanan Şahin Tepesi neden ekranlara veda etti? Final sebebi...
ATV'de yayınlanan Şahin Tepesi neden ekranlara veda etti? Final sebebi...
GİRİŞ 22.01.2019 11:27 GÜNCELLEME 22.01.2019 11:28
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında geçtiğimiz haftalarda ekran serüvenine atılan ve hatrı sayılır derecede izleyici kitlesinin ilgi odağı haline gelen Şahin Tepesi adlı dizi projesinin yapımcısı tarafından erken final yapacağı duyuruldu. Yayın hayatına büyük umutlarla başlayalı henüz beş bölüm olmasına rağmen Şahin Tepesi yapımının bundan böyle ekranlara veda edeceği açıklandı. Peki, yayın hayatını sonlandırma kararı almasının ardından beğeniyle takip eden seyircisini hayal kırıklığına uğratan Şahin Tepesi neden ve ne zaman final yapacak? 

 

 

ATV ŞAHİN TEPESİ NEDEN VE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? 

 

 

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği Ay Yapım farkıyla izleyicisini Cuma akşamları ağırlayan Şahin Tepesi yapımının yapımcısı tarafından alınan beklenmedik karar doğrultusunda ekran macerasını noktalayacak. Final yapmasının nedeni ise ilk bölümden itibaren izlenme oranlarında beklediği başarıyı elde edememesi ve giderek düşüş yaşaması nedeniyle ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Reyting kurbanı olan Şahin Tepesi dizi projesinin ekibi de alınan bu kararın sonrasında şaşkına uğradı. Başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı genç jenerasyon ile birbirinden kıymetli usta oyuncuların buluştuğu Şahin Tepesi 6.bölümüyle final yapacağı duyuruldu.

ATV'nin resmi sitesinde yer alan yayın akışında da final olarak belirtilen, çarpıcı olay örgüsüyle son kez seyircisini ağırlayacak Şahin Tepesi 6.final bölümüyle 28 Aralık Cuma akşamı ekranlara veda etti.

şahin tepesi ne zaman ve neden final yapacak

YORUMLAR 183
  • Nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki bitti zerrin tekindor hayrani o kadar azki tahammulumuzu zorluyordu itici bir oyuncu sirf onun icin bu dizide kanal degistiriyorduk
    Cevapla
  • Fethiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi heyecanla beklerken final yapması çok üzdü beni
    Cevapla
  • azeri kizi 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok üzüldüm.cok beyenerek izleyirdim.
    Cevapla
  • suzan çakır 5 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan vurdulu kırdılı diziler kaç sezon oynuyor.millet olarak kaliteden anlamıyoruz.genç oyuncular bile çok iyi ve kaliteli oyunculardı.üzüldüm doğrusu
    Cevapla
  • pınar 5 yıl önce Şikayet Et
    hay allahım yaaaa zaman katili dizler senelerce devam ediyor hah tamam diyoruz yayındn kalkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer