Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı ekranda mı? Umutlar tükeniyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.son bölümde; Mesut, Çakırbeylileri en hassas noktasından yakalayıp vurucu son hamlesini gerçekleştirdi. Büyük komployu faaliyete geçiren Mesut, Hızır ve ekibini güç durumda bırakarak çaresizliğe sürüklerken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı ekranda mı? EDHO son bölüm...

GİRİŞ 30.12.2018 17:12 GÜNCELLEME 30.12.2018 17:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında çok geniş bir izleyici kitlesine sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.son bölümde; Yapabileceklerinde sınır tanımaz bir hale gelen Mesut, intikam ve nefret oklarını Çakırbeylilere yönelterek yakalarına yapıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Mesut, Tuncay ve ekibinin imha edilerek hayatını kaybettiği bilgisine ulaşması büyük fırtınanın habercisi olacaktır. Bu noktadan itibaren olaylar patlak vermeye başlayarak Mesut, aldığı darbeye sebebiyet veren kişinin İlyas olduğu kanısına vararak onu tehlike ve risk çemberine alacak büyük kumpası devreye geçirdi. İlyas’ın sonunu getirmek konusunda hırsla bilenen Mesut, hazırladığı komployu başarıyla sonuçlandırmak için Alparslan’ın adamlarından Cengiz’in reddedemeyeceği bir teklif sunarak karşılığında İlyas’ın aleyhinde tanıklıkta bulunması için anlaşma gerçekleştirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı sorgulanıyor. Peki, Mesut, Çakırbeylileri kıskacına alıp işin içerisinden çıkamayacakları bir duruma düşürmesinin ve Hatice’nin de canına kıyıldığı zannettiği eniştenin hayatta olduğunu öğrenerek vicdan azabı çektiği için mutluluk ve huzurla kaplanmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı...

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölümü 1 Ocak Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 122.bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

YORUMLAR 1
  • özlden pınar 5 yıl önce Şikayet Et
    İlyas ölmesin filmin tatı kaçar bence iyi larakterler bir bir ayrıldı mesela yaşargibi en çok sevdigim dizi eşkiyaaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’