TV8 O Ses Türkiye'deki güçlü sesiyle çok konuşulan Müştak Avcı kimdir?

TV8 ekranlarında muhteşem ses performanslarının sergilendiği O Ses Türkiye adlı yarışma programında bu hafta Müştak Avcı sahnedeki yerini aldı. İddialı seslerin bulunduğu O Ses Türkiye'ye katılarak ortaya koyduğu başarılı performansı sayesinde tüm jüri kadrosunu kendine döndürmeyi başaran Müştak Avcı kimdir? Detaylar...

TV8 O Ses Türkiye'deki güçlü sesiyle çok konuşulan Müştak Avcı kimdir?
TV8 O Ses Türkiye'deki güçlü sesiyle çok konuşulan Müştak Avcı kimdir?
GİRİŞ 28.12.2018 11:39 GÜNCELLEME 28.12.2018 11:40

Acun Ilıcalı'nın sahipliğini üstlendiği TV8 ekranlarında seslendirme konusunda kendine güvenen dişli yarışmacıların jüri üyelerini döndürmek üzere kıyasıya rekabet ettiği O Ses Türkiye isimli yarışma programına bu hafta Müştak Avcı katıldı. Yayınlanan her bölümüyle izleyicisini büyük ölçüde tatmin etmeyi başaran O Ses Türkiye Türkiye sahnesindeki yerini alan Müştak Avcı, güçlü sesi ve başarılı yorumuyla yarışmadaki tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi başardı. Peki, sosyal platform aracılığıyla yayınlanan videosu sayesinde geniş kitle tarafından tanınırlık kazanan ve ardından Acun Ilıcalı'nın da girişimiyle O Ses Türkiye programına davet edilerek yarışmaya hak kazanan Müştak Avcı kimdir?

 

 

TV8 O SES TÜRKİYE YARIŞMACISI MÜŞTAK AVCI KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye isimli ses yarışması programına katılan Müştak Avcı'nın sergilediği üstün performansı gerek ekran başındaki ve stüdyodaki izleyici kitlesinin gerekse tüm jüri üyelerinin dikkatini çekti. Ve jüri kadrosunun tamamını (Hadise, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Murat Boz) kendisine döndürmeyi başardı. O Ses Türkiye'de Antebin Kalesi isimli türkü parçasıyla seslendirerek büyük yankı uyandıran Müştak Avcı, aslen Türkmen olduğunu dile getirdi. 

 

 

Irak'ta yer alan Telafer bölgesinden ülkemize iş dolayısıyla gelen Müştak Avcı, inşaatlarda çalıştığını ifade etmiştir. İlk olarak en büyük tutkusu olan türkü söylediği esnada arkadaşlarının videosunu çekip sosyal mecra üzerinden yayınlaması sayesinde adından söz ettirmeyi başardı ve O Ses Türkiye yarışma programına performansını sergilemek üzere davet edildi. Sesi oldukça beğenilen ve pek çok kişi tarafından usta isim İbrahim Tatlıses'e benzetilen Müştak Avcı, seyircilerin yoğun isteği üzerine İbrahim Tatlıses'in Ayağında Kundura isimli türküsünü de seslendirdi. 3 yıldır Türkiye'de ikamet eden Müştak Avcı, ses konusunda herhangi bir eğitiminin de bulunduğunu cümlelerine ekledi.

tv8 o ses türkiye müştak avcı kimdir

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı