TRT 1 Diriliş Ertuğrul 130.bölüm fragmanı! Planları altüst eden ölüm...

Diriliş Ertuğrul'da Beybolat'ın öldürülmesiyle birlikte iç karışıklık başlıyor. Dragos hain planını ilmek ilmek işlemeye devam ediyor. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 130.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Ertuğrul Bey şaşırtan hamlesi...

GİRİŞ 31.12.2018 16:22 GÜNCELLEME 31.12.2018 16:28
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

"Burada nizamda benim törede benim diyen" Ertuğrul Bey Beybolat'ı zindana atıyor. Dragos iki oba arasında iç karışıklık çıkarmaya devam ediyor. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul 130.bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Dragos'un hain planı devam edecek.

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Uranos Dragos olduğunu söyleyerek Ertuğrul Bey'in karşısına çıkacak. Fakat Ertuğrul Bey buna inanmayacak ve Dragos'un bir paravanı olduğunu anlayacak.

 

 

Diriliş Ertuğrul 130.bölümün fragmanında Beybolat Ertuğrul Bey tarafından zindana atılıyor. Ardından Beybolat'ın öldüğü haberi etrafa yayılıyor.

Diriliş Ertuğrul 130.Bölüm

Bunu ya Dragos iftira yolu ile ortalığı karıştırmak için ortaya atacak. Ya da bu Ertuğrul Bey'in planının bir parçası. Bunun Ertuğrul Bey'in bir planı olma ihtimali daha yüksek. Dragos ve adamları önceki bölümündeki sahte altınlara kandıkları gibi bu plana da inanacaklar.

Dragos ve adamlarının hiç beklemedikleri anda Beybolat ortaya çıkacak ve Ertuğrul Bey savaşı başlatacak. Ertuğrul Bey kendisini Dragos diye tanıtan komutana da haddini bildiriyor.

"Burada nizamda benim törede benim diyen" Ertuğrul Bey, Dragos'un hain planını yine bozacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete’nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Diriliş Ertuğrul 130.bölümü 2 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında...

Diriliş Ertuğrul Reytingleri

DİRİLİŞ'İN SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ?

“Diriliş Ertuğrul” 129. bölümünde yine Türkiye ve dünya sosyal medya gündeminde saatlerce  zirvede kalarak, taht korudu. Diziye yeni katılan oyuncular Sırma karakteriyle Öykü Çelik ve Uranos karakteriyle Uğur Karabulut ile seyircisinden olumlu yorumlar aldı. Dizi boyunca 2,5 saat Türkiye ve dünya gündeminde ilk sırada yer aldı. 
 
Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz dolu yenilenen kadrosu ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.48, AB’de 15.99, ABC1’de 18.31 reyting alan dizi rakiplerine oranla üç kat at daha çok izleniyor.
 
Dün akşamki 129. Bölümü ile liderliğini korumaya devam eden dizi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırarak, 2 buçuk saat Türkiye ve Dünya gündeminde ilk sıralarda yer aldı. Her hafta izleyiciyi ekrana bağlayan dizinin bu haftaki yeni sürprizi İlbilge karakterinin kardeşi Sırma karakterini oynayan Öykü Çelik ve diziye yeni katılan Uranos karakterini oynayan Uğur Karabulut seyirciden tam puan aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 21
  • Quinn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul beyin her zaman komutan uranosa haddini bildirmesini bekledim ama inşallah o soysuzda geberir ve dragos da sözümü bitirmeden bir şey daha söyleyeceğim dizide moğollarda oynasada iyi olur diziye heyecan katıyorlar umarım bu söylediklerim olur burası afyon herkese iyi akşamlar saygılarımı iletirim
    Cevapla
  • osman bey 5 yıl önce Şikayet Et
    osman beyi can yaman oynamalı
    Cevapla
  • Okan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi tarihimizi anlatan zevk ve heyecan veren bir unsur emeğinize teşekkürler ama eksiklikleri mevcut öncelik Alp sayısı çok düşük mahalle kavgası gibi hiç etkilemiyor cenk ettikleri sahne düzenli ve kalabalık bir görsel olması artık çok gerekli beylik bu şekilde olmaması gerek bir çok oba birleşti ama sayı futbol takımı kadar Bile değil herzaman aynı mağarayıda görmektenden sıkıldık
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    senaristler çıkmaza girdi. aynı senaryonun etrafında dönüp duruyorlar. sadece kişiler ve sahneler değişiyor. yeni ufuk kalmadı anlaşılan. geçen iki haftaki bölümden farklı ne var gelecek bölümde. hiçbir şey. geçen iki bölümle aynı senaryo... kadının ve aşkın işin içine sokulması cılkının çıkmak üzere olduğunun işareti ayrıca...
    Cevapla
  • ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    haklısın reytinglerden belli ne o devlet kurup devlet mi yıkacaklar 3-5 yıl içinde
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    O değilde bir ara "Sen anlat Karadeniz" vardı.Bir-iki hafta reytinglerde "Diriliş:Ertuğrul"u geçmişti.Şimdi nerelerde acaba?
    Cevapla
  • ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    dirilişi yalnızca 1 grupta geçmişti o da diriliş bittikten sonra devam etmesinden dolayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış