Çukur 49.bölüm 2.fragmanı: Kimliğini gizleyen o kişi damgasını vuruyor!

Show TV ekranlarının dev projeleri arasında kendini gösteren ve her hafta rakiplerinden sıyrılmayı başaran Çukur 49.bölümü bekleniyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük rağbet gören Çukur 49.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, ekranlarda efsane haline gelen Çukur yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 21.01.2019 18:58 GÜNCELLEME 21.01.2019 18:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında geniş yelpazede seyircinin ilgi odağı haline gelen ve yayınlanan her sahnesiyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan hatrı sayılır dizi projesi Çukur 49.bölümün yayın tarihi dizi severler tarafından son sürat araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta hafızalarda derin bir iz bırakan sahnelere imza atarak; Yamaç'ın henüz kimliği belli olmayan fakat o esnada neye uğradığını şaşırdığı kişi tarafından kurşuna dizilerek yere yığılmasının ekrana geldi. İşte, hem etkileyici senaryosu hem de oyuncu kadrosunda başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı, pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Çukur 49.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, ekrana taşındığı ilk bölümden itibaren daima ses getiren Çukur yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? İşte, yoğun bir biçimde merak edilen konuya dair en son gelişmeler...

 

 

Zuhal Topal'la Sofrada & Yemekteyiz'e dişli rakip geliyor! Yeni yarışma...

ÇUKUR 49.BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

 

 

Çukur 49.bölümünün ekranlardaki yerini alacağı tarihin Show TV yayın akışında olmamasının ardından soluk soluğa izlenen yapımı dört gözle bekleyen seyircisi tarafından Çukur yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde araştırmalarını hız kesmeden sürdürmeye koyuldu. Çukur 49.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgusunu tüm hızıyla yürüten izleyici kitlesi için, gerek yılbaşı tatili gerekse bütün dizilerin 3 hafta süresince yayın yapmayacak olmasından ötürü ekranlarda yer almayacak. Öte yandan Çukur yeni bölümünün 21 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağı aktarıldı.

ÇUKUR 49.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarının büyük yankı uyandıran yapımlarından Çukur 49.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV'de akıllara kazınan çarpıcı ve sürükleyici sahneleriyle ekran başındaki seyircisini sezon finali tadında ağırlayan Çukur 48.son bölümde; Koçovalıların, Mahsun ve Çeto'nun liderliğini üstlendiği Karakuzu ekibi karşısında elini güçlendirip hep beraber işbirliği gerçekleştirerek fişlerini çekme operasyonu başarıyla sonuçlandı. Çukur son bölümde; Çeto, Karakuzuların finansal ve hukuki açıdan gerekli tüm işlemlerini halleden kilit isim Ersoy'un ihanetinin farkına varmalarıyla birlikte bedelini canını alarak ödetti. Koçovalılar, Karakuzuları etkisiz hale getirmek hedefiyle düzenledikleri kumpasın her aşamasını emin adımlarla ilerledi ve ekiplerindeki tüm adamları teker teker kurşun yağmuruna dizerek ortadan kaldırırken, olay yerinde ekibin önemli adamlarından Lal'i de ateş ederek öldürdüler. Vartolu, çok uzun bir zaman boyunca acılar içerisinde hasretini çektiği Saadet ve bebeğini sağ salim kurtarırken, Yamaç'ın ise güvendiği dağlara karlar yağarak hiç beklenmediği kişinin ihanetine uğradı. Mahalleye adımını bile atamayan ve ekibi imha edilen Çeto ise vurucu hamlesini devreye sokarken, Ersoy'un hayatını kaybettiğinden habersizce buluşma noktasına giden Yamaç ise kurşuna dizildi.

YORUMLAR 24
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Yamaçı vuran vartolunun annesi diye sezdim
    Cevapla
  • emine 5 yıl önce Şikayet Et
    çeto ve mahsun filmden çıkmamalı onlar filme heyecan katıyor
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Çukur çabuk oynasin meraktan öleceğiz bu tatil hic iyi olmadi
    Cevapla
  • dicle 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet ya bence hiç tatil olmasın çünkü çukurun oynamasını istiyorumm
    Cevapla
  • Trivole 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin son sahnesinde Veysel Yamaçı neden vurdu sizce ?
    Cevapla
  • swjdrgokweşlngvf 5 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü artık heyecan verecek bişey bulmalıydı yönetmen. O yüzden :D
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Cukur oyna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı