Savaşçı 60.bölüm 2.fragmanında Kılıç Timi harekata son sürat başladı!

Fox TV ekranlarında izleyici kitlesinin milli duygularını kabartan ve uzun bir süre etkisi altında bırakan başarılı dizi projesi Savaşçı 60.bölüm bekleniyor. İşte, çok özel sahnelerin aktarıldığı Savaşçı yeni bölüm fragmanı geldi. Peki, Savaşçı yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 26.01.2019 14:16 GÜNCELLEME 26.01.2019 14:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında bütün sahnelerini seyircisine en gerçekçi haliyle aktaran ve yaşanan olay, duygu ve düşünceleri karşı tarafa etkili bir biçimde geçirmeyi başaran Savaşçı 60.bölümünün yayın tarihi ağırlıklı olarak araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta çatışma esnasında Türk Dünyası askerlerinden birinin şehit düşmesi Kılıç Timi'ni her ne kadar büyük bir yıkıma uğratsa da asla pes etmeden tüm güçlerini ortaya koyarak teröristleri bozguna uğratmasının sahne olduğu Savaşçı yeni bölümü Fox TV yayın akışında yer almadığı görülüyor. Peki, Kılıç Timi'nin vatan ve millet uğrunda kendi canından ödün vererek tüm mücadelesini ve kahramanlığını sergilediği kalite yapımlardan Savaşçı 60.bölümü neden yok? Heyecan ve gerilim düzeyinin en uç noktaya kadar gelerek tansiyon seviyesinin giderek yükseldiği Savaşçı yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? İşte, yoğun biçimde merak duyulan konuya ilişkin en son gelişmeler...

 

 

SAVAŞÇI 60.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Savaşçı 60.bölümünün ekrana geleceği tarihin Fox TV yayın akışında yer almamasının akabinde soluksuzca izlenen dizi projesini sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulan seyircisi tarafından Savaşçı yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde araştırmalarına ağırlık vermeye başladı. Savaşçı 60.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgulamasını yürüten izleyici kitlesi için, hem yılbaşı tatili hem de tüm dizilerin 3 hafta süresince yayın gerçekleştirmeyecek olması dolayısıyla ekranlarda bulunmayacak. Aynı zamanda kesin bir açıklama yapılarak Savaşçı yeni bölümünün 27 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağı paylaşıldı.

 

SAVAŞÇI 60.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fox TV ekranlarında 23 Aralık Cuma akşamı seyircisini ağırlayan Savaşçı 59.son bölümde; Hem Kılıç Timi hem de Türk Dünyası askerleri birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket edip, teröristleri ortadan kaldırma hedefiyle girdikleri çatışmada varını yoğunu ortaya koyarak mücadele etti. Savaşçı son bölümde; Çok şiddetli derecede gerçekleşen, tehlike ve riskin en üst boyutta seyredildiği çatışma sırasında Yüzbaşı Kaan Bozok’un vurulması sonucunda uçurumdan düşerek hayatını kaybetmek üzereyken İlyas imdadına kıl payı yetişerek onu tüm gücü ve kararlılığıyla çekip kurtardı. Öte yandan son derece kritik çatışmada şehit vermeden teröristlerin hakkından gelebilmek için ateş çemberine giren Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın karargah ile tüm iletişimi kesilirken, askerlerinden bir türlü haber alamayan Albay Halil İbrahim Kopuz ise Karon’dan yaşadıkları aksiliklerin sorumlusu olup olmadığı yönünde hesap sordu. Diğer taraftan çatışma esnasında Türk Dünyası askerlerinin, teröristler tarafından kıskaca alınarak kaçış imkanı bırakılmamasının ve bu askerlerden bir tanesinin vurularak vefat etmesi üzerine devreye Kılıç Timi girdi. Başta Galip olmak üzere Kılıç Timi’nin şehit düşen askerlerinin öcünü alarak teröristlerin tamamı temizlendi.

YORUMLAR 2
  • ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    nekadar saçma sebep ne de yayında değil?
    Cevapla
  • Efran 5 yıl önce Şikayet Et
    Noldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün