Fox TV Kadın 46.bölüm (yeni bölüm) bu akşam yayında olacak mı? Tarih...

Fox TV'de her hafta bambaşka sürprizleriyle ekrana taşınan en gözde dizi projelerinden Kadın 46.bölümü neden yok? Şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümlerinde izleyici kitlesini derinden etkileyen Kadın Fox TV yayın akışında yer almadı. Peki, ekranların başarılı yapımı Kadın yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 15.01.2019 13:49 GÜNCELLEME 15.01.2019 13:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV'de ekran serüvenine atıldığı ilk günden itibaren büyük bir sükse yakalayan ve her geçen gün izleyici kitlesinde önemli artış gösteren Kadın 46.bölümün yayın tarihi dizinin tutkunları tarafından son sürat sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta seyircinin adrenalin seviyesini hat safhaya taşıyarak, güvenlikleri için tehlike ve risk arz eden faktörlerden uzaklaşmak için Sarp ve Bahar'ın el ele verip çocuklarını alıp çok hızlı bir biçimde apartmandan çıktıkları sırada birdenbire patlayan silah sesinin duyulmasının sahne olduğu Kadın yeni bölümünün Fox TV yayın akışında yer almadığı görülüyor. Peki, apartmanın içerisinde bulunan hangi sürpriz kadının hayatını kaybettiği büyük bir merak uyandıran Kadın 46.bölümü neden yok? Bütün duyguları seyircisine en yoğun şekilde hissettiren ve birebir yaşatan gerçekçi ve kaliteli yapımlardan Kadın yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

KADIN 46.BÖLÜMÜ NEDENYAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

 

 

Kadın 46.bölümünün dizi severleri ağırlayacağı tarihin Fox TV yayın akışında bulunmamasının arkasından ekranın başından bir olsun olsun ayrılmadan izlenen yapımı heyecan içerisinde bekleyen izleyicisi tarafından Kadın 46.bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde sorgulamalarını hız kesmeden devam ettirmeye koyuldu. Kadın 46.bölüm neden yayınlanmıyor? araştırmasını ağırlıklı olarak yürüten seyircisi için, gerek yılbaşı tatili gerekse tüm dizilerin 3 hafta boyunca yayın gerçekleştirmeyecek olmasından ötürü ekranda olmayacak. Diğer taraftan kesin ve net bir duyuru yapılmamakla birlikte Kadın yeni bölümünün 22 Ocak 2019 tarihinde yayınlanması bekleniyor.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fox TV’de yayın hayatına başlangıç yaptığı ilk günden itibaren başarısını katlayarak artıran Kadın 45.son bölümde; Sarp, Bahar ve çocuklarını koruma altına almak ve güvenlikleri açısından her türlü tehlike ve risk oluşturabilecek unsurlarının her birinden olabildiğince uzaklaştırmak adına harekete geçti. Kadın son bölümde; Bahar’ı bir an olsun unutamadığını ve ona karşı hala derin bir sevgi besleyerek konuşmaya devam ettiğini görmesinin beraberinde başından aşağı kaynar sular döküldü. Pırıl, yaşadığı ciğerini delip geçen üzüntü karşısında büsbütün yıkılarak gözyaşlarına hakim olamazken Sarp ise güç duruma düşerek çaresizlikten eli kolu bağlanıyor. Diğer taraftan zorlayıcı yaşam koşullarına karşı tek başına güçlü ve dimdik bir şekilde durmak için iş bulma girişiminde bulunurken, Arif’in kendisine yaşadığı yerden uzaklaşıp birlikte şehir dışına gitme teklifini ise geri çeviriyor. Sarp’ın korktuğunun başına gelmesiyle birlikte Nezir tarafından Bahar ve çocuklarını kaçırma planını faaliyete geçirdi. Sarp’ın korku ve panik eşliğinde alelacele Bahar’ı ve çocuklarını alıp apartmandan çıkacağı esnada akıl olmaz bir olay yaşanması sonucu ansızın patlayan silah sesleri işitildi.

YORUMLAR 3
  • fidan 5 yıl önce Şikayet Et
    evet veye hayır neden bukadar uzatıyarsunuz örenene kadar bi kitap okudum sanki
    Cevapla
  • asabi 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlarla dalga geçmeyin seyretmeyiz olur biter bize film çok
    Cevapla
  • bahar 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!