Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı: İntikam için kollar sıvandı!

ATV ekranlarında dört sezondur yayın hayatını aralıksız sürdüren iddialı dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı geldi. ATV yayın akışında bulunmadığı görülen, başarısını her sezonda devam ettirmeyi başaran yapımı Eşkıya Dünyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 22.01.2019 14:00 GÜNCELLEME 22.01.2019 14:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ATV ekranlarında yayın hayatına başlangıç yaptığı tarihten beridir her dönemde revaçta olmaya devam eden ve izleyicisinin heyecanını ve merakını daima diri tutan dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölümün yayın tarihi yoğun biçimde sorgulama konusu haline getirildi. Geçtiğimiz hafta büyük ses getiren ve izleyici kitlesinin inanmakta güçlük çektiği gelişmeler yaşanarak, hazırlanan kumpas sonucu kendini cezaevinde bulan İlyas'ın, Hızır ve ailesinin gözleri önünde bıçaklanarak yere yığılması sahne oldu. İşte, ekrana taşınan her sahnede damga vuran hadiselerin aktarıldığı ve uzun soluklu ekran macerasını başarıyla devam ettiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Bıçaklanan İlyas'ın hayatını kaybedip kaybetmeyeceği dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122.BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölümün dizi tutkunlarını karşılayacağı tarihin ATV yayın akışında mevcut olmamasının akabinde tüm dikkatleri üzerinde toplayan dizi projesini takip edenler tarafından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde araştırmalarını aralıksız şekilde yürütmeye başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm neden yayınlanmıyor? sorgulamasını yoğun biçimde sürdüren seyirciler için, hem yılbaşı tatili hem de tüm dizilerin 3 hafta süresince yayın yapmayacak olmasından ötürü ekranda bulunmayacak. Tüm bunların dışında yapımcı kanadından kesin ve net bilgi verilerek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünün 22 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ATV ekranlarında çok geniş bir izleyici kitlesine sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.son bölümde; Yapabileceklerinde sınır tanımaz bir hale gelen Mesut, intikam ve nefret oklarını Çakırbeylilere yönelterek yakalarına yapıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Mesut, Tuncay ve ekibinin imha edilerek hayatını kaybettiği bilgisine ulaşması büyük fırtınanın habercisi olacaktır. Bu noktadan itibaren olaylar patlak vermeye başlayarak Mesut, aldığı darbeye sebebiyet veren kişinin İlyas olduğu kanısına vararak onu tehlike ve risk çemberine alacak büyük kumpası devreye geçirdi. İlyas’ın sonunu getirmek konusunda hırsla bilenen Mesut, hazırladığı komployu başarıyla sonuçlandırmak için Alparslan’ın adamlarından Cengiz’in reddedemeyeceği bir teklif sunarak karşılığında İlyas’ın aleyhinde tanıklıkta bulunması için anlaşma gerçekleştirdi. Mesut, Çakırbeylileri kıskacına alıp işin içerisinden çıkamayacakları bir duruma düşürmesinin ve Hatice’nin de canına kıyıldığı zannettiği eniştenin hayatta olduğunu öğrenerek vicdan azabı çektiği için mutluluk ve huzurla kaplandı.

YORUMLAR 12
  • Cumhur 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir şey açıklanmadan sebepsiz dizi durduruldu ve ne zaman yayınlanacak belli değil. Türk milleti aptaldır ya keriz yerine konulup tekrar seyretmez. Ben artık seyretmeyeceğim, adamların keyfine göre dizi seyrediyoruz...
    Cevapla
  • Birgül 5 yıl önce Şikayet Et
    İlyas ölmesin dizinin tadı kaçar
    Cevapla
  • naciye 5 yıl önce Şikayet Et
    eşkıya hiç bitmesin ilyası çok seviyoruz ölme sakın
    Cevapla
  • yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tür diziler türk insanın piskolojisini bozmak gencleri siddette meyilli hale getirmek i çin yapilmiştir dizide bir kötü gider digeri gelir amaç sadece öldürmek öldürmek siddet başka bir şey yk bence yasakalnmalı
    Cevapla
  • Yns gkmn 5 yıl önce Şikayet Et
    Gidin İsrail'de çekin ne halt ediyorsanız orda yapın hainler bozuntulari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?