Diriliş Ertuğrul 130.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul Bey boğarak öldürüyor...

Diriliş Ertuğrul 130.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni yılın ilk bölümünde yine izleyenlerin nefesini kesecek bir bölüm ile gelen Diriliş Ertuğrul'da tüm planlar altüst oluyor. Peki Diriliş Ertuğrul 130.bölümünde neler olacak? Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş'in yeni bölüm fragmanları izlenme rekoru kırıyor...

GİRİŞ 02.01.2019 20:11 GÜNCELLEME 02.01.2019 20:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

 "Sen var oldukça bu mesele hallolmayacak. İlbilge Hatun'un canı için öleceksin" diyen Ertuğrul Bey zindana attığı Beybolat'ı boğarak öldürüyor. Tüm planların altüst olduğu Diriliş Ertuğrul 130.bölüm 2.fragmanı yine nefes kesti. Peki Uranos'un Dragos olduğunu söyleyerek Ertuğrul Bey'in karşısına çıkmasının ardından yeni bölümünde neler olacak? "Burada nizamda benim törede benim diyen" Ertuğrul Bey, Dragos'un hain planını bozacak mı? İşte Diriliş'in yeni bölüm tanıtımı ve merak edilenler...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, toplanan vergilerin Konya’ya götürülürken kafileye Dragos tarafından tuzak kurulacağını Beybolat’a anlatmış ve tedbir almasını istemişti. Beybolat ikna olmamış ve Ertuğrul’un dediği gibi Dragos tuzak kurmuştu. Bu tuzakta ise İlbilge Hatun, Dragos’un yeni adamı Uranos tarafından kaleye kaçırılmıştı. Kaleye kaçırılan İlbilge Hatun’un akıbeti ne olacak? Kaleden kurtarılabilecek mi? Ertuğrul ve Beybolat bu hususta ne yapacak?

 

 

Diriliş Ertuğrul 130.bölüm
 
Dragos yeni hamlesini yapmış ve Ertuğrul’un başına Uranos’u bela etmişti. Uranos, İlbilge’yi kaçırmasının yanı sıra başka ne gibi belalara yol açacak? Ertuğrul, İbnü’l Arabi’nin talebesi Sadreddin-i Konevi’yi Moğolların elinden kurtarıp sağ salim obaya getirmeyi başarmıştı. Ertuğrul, Moğol tehlikesi altındaki diğer alimleri de kurtarmaya muvaffak olabilecek mi? Artuk ise, Emir Bahaeddin’in adamları tarafından tuzak kurulup kaçırılmıştı. Artuk’un akıbeti ne olacak? Ertuğrul onu sağ salim bulabilecek mi? Ertuğrul, tüm bu tuzakları bertaraf edebilecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete’nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Diriliş Ertuğrul 130.bölümü 2 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 130.BÖLÜM FRAGMANLARI

YORUMLAR 14
  • hormonsuz fikir 5 yıl önce Şikayet Et
    bir alimin çıktığı sahne var. İsmide yok hocanın. o sahne hakkını veriyor. diğer kısımlar çok boş maalesef. dragos tiplemesi sinir bozucu ve bir o kadar da insanların zekasıyla alay eder bir konuma geldi maalesef haraketleri.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    iki haftadır izlemeyi bıraktım koca sezon dragosun ayak oyunlarıyla bitecek nasılsa son bölümü izlesem koca sezonu anlarım yani o derece tadını kacırdılar konumu yokta bizi sıkıyorsunuz..
    Cevapla
  • arnavut 5 yıl önce Şikayet Et
    İzlemeyin krdeşim zorlayan mı var.Biz keyifle ve heycanla izliyoruz.Zaten ratingler de beni doğruluyor.Sıkılanlar izlemesin.Gdidn aşk dizilerini izleyin sıkılmazsınız!
    Cevapla
  • hasan altay 5 yıl önce Şikayet Et
    osman bey dönemi baslamali iyice sirdanlasti artik izlemiyorum ne zamandir bir dusman bitiyor digeri geliyor
    Cevapla
  • Aşık Ferrari 5 yıl önce Şikayet Et
    Beybolat bey öldürülmedi. Ertuğrul bey in yeni bir oyunu bu. Ya bu bölümün sonunda ya da sonraki bölümde Beybolat bey çıkacak piyasaya. Ölmedim üleyynnn diyecek. Sonra bütün kafirleri tokatlayacak. Ver mehteriiii... Abi yorumda bile gaza geldim. ne diziymiş bee..
    Cevapla
  • Mete TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Dragos tiplemesinden bıktık artık. Birde hep aynı konular (hain emir, emirin oba beyinin kız kardeşiyle evlenmesi) vb.
    Cevapla
  • ÇOK BİLEN ADAM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    İYİ DE TARİHTE HEP BÖYLE OLMUŞTUR..ne kadar kurguda olsa gerçek tarihte olan olaylardan esinlenerek yapılıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor