Bizim Hikaye 54.bölüm 2.fragmanı: Barış, Nihal'in tuzağına düşüyor mu?

Fox TV ekranlarının en rağbet edilen ve her hafta izlenme rekoru kıran yapımlarından Bizim Hikaye 54.bölüm bekleniyor. İşte, seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, İlgi ve beğeniyle takip edilen Bizim Hikaye yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

GİRİŞ 24.01.2019 17:10 GÜNCELLEME 24.01.2019 17:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fox TV'de ekrana gelen her sahnesi büyük bir heyecan ve merakla takip edilen Bizim Hikaye 54.bölümün yayın tarihi izleyici kitlesi tarafından yoğun bir şekilde sorgulanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta oldukça ses getiren ve sosyal platform aracılığıyla da çok konuşulan bir çıkışa imza atarak, Barış ve Filiz'in mutluluklarını nihayet evlilikle taçlanmasının ve sonsuz beraberliğe adım atması sahne oldu. İşte, Baş rollerini Burak Deniz ve Hazal Kaya'nın üstlendiği, her perşembe akşamı sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Bizim Hikaye 54.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, büyükten küçüğe geniş yelpazede seyircisinin bulunduğu, çarpıcı olay örgüsü ve başarılı ve sevilen oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Bizim Hikaye yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

BİZİM HİKAYE 54.BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Bizim Hikaye 54.bölümün ekrana taşınacağı tarihin Fox TV yayın akışında yer almamasının akabinde iddialı ve yankı uyandıran dizi projesini takip edenler tarafından Bizim Hikaye yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde araştırmalarını son sürat yürütmeye koyuldu. Bizim Hikaye 54.bölüm neden yayınlanmıyor? Sorgulamasına hız kesmeden devam eden izleyici kitlesi için, gerek yılbaşı tatili gerekse tüm dizilerin 3 hafta süresince yayın gerçekleştirmeyecek olmasından ötürü ekranlarda olmayacağı belirtildi. Bununla birlikte dizinin yapımcısı kanadından resmi bir duyuru yapılarak Bizim Hikaye yeni bölümünün 24 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağı açıklandı.

 

 

BİZİM HİKAYE 54.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye 53.son bölümde; Barış, akıllara durgunluk veren trafik kazasında hayatını kaybetti süsü verip Nihal’den kesin bir şekilde kurtulabilmek üzere planını devreye soktu. Bizim Hikaye son bölümde; Polis ekipleri tarafından olay yerinde Barış’ın cesedine ulaşıldığı bilgisinin aktarılmasıyla birlikte Nihal beyninden vurulmuşa dönerken, Elibollara da aynı şekilde Cemil tarafından Barış’ın vefat ettiği haberinin verilmesiyle başlarından aşağı kaynar sular döküldü. Fakat sonradan Filiz de dahil olmak üzere olayın esasında göründüğü şekilde olmadığını öğrenmeleriyle beraber derin bir nefes alarak onlar da Nihal’e hazırlanan bu oyundaki yerini aldılar. Öte yandan Barış’ın hayatta olduğunu öğrenen Filiz ise henüz yeni hayatlarını birleştirip yuva kurmuşken, böyle bir oyunun parçası olduğu için kızgınlığını ve yıprandığını dile getirip aralarında ufak çaplı bir tartışma yaşadı. Her ne kadar Barış’a öfkelense de sevdiği adama ve ilişkilerine zarar gelmemesi adına Adli Tıp’a gidip yalandan cesedin Barış’a ait olduğunu ifade edip, üzerine Barış’la dünya evine girdiği gerçeğini Nihal’in yüzüne vurdu.

YORUMLAR 12
  • behice gunes 5 yıl önce Şikayet Et
    Siziyi cok begeniyorum biran once baslamasini istiyorum
    Cevapla
  • tahir 5 yıl önce Şikayet Et
    o degilde herkes fragman atti bizim hikaye niye atmadiki
    Cevapla
  • tugce 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence başlamaz bizim hikaye yer almayacak diyor bence beni affet murat danaci gitsin yani bu kadar artik yer almasinlar .
    Cevapla
  • Ayşe. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim.hikayenin.başlamasını.istiyom
    Cevapla
  • Elisa 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi başlasin artik
    Cevapla
  • elifalev 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hikaye ocaktamì baslayacakmí nezaman baslayacak bellimi filim niye boyle oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar