Çarpışma 7.bölüm 2.fragmanında geri dönüşü olmayan yola girdi! Bela...

Show TV'de bu sezon itibariyle ekran serüvenine unutulmaz bir bölümle başlangıç yapan Çarpışma 7.bölüm heyecanla bekleniyor. İşte, sosyal mecranın en çok konuşulan dizi projesi olan Çarpışma 7.bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, her sahnesiyle seyircide derin bir etki bırakan Çarpışma yeni bölüm ne zaman hangi tarihte?

GİRİŞ 24.01.2019 17:20 GÜNCELLEME 24.01.2019 17:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Show TV'de yayın hayatına hafızalara kazınan bir bölümle merhaba diyen Çarpışma 7.bölümün yayın tarihi dizi severler tarafından heyecan ve merak içerisinde sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta Kadir Adalı, tüm sınırları zorlayıp Veli'ye düzenlediği komployu hayata geçirmek isterken büyük bir felaketin kapısını aralaması, Zeynep'in ise Veli'nin girişimiyle kızı Aylin'e kavuşmak için eşi Galip'i kurşunlaması sahne oldu. İşte, sosyal platformda en çok konuşulanlar listesinde ilk sırada yerini almayı başaran ve ekranlarda her perşembe akşamı heyecan fırtınası estiren Çarpışma 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, yeni dönemde televizyon ekranlarına bambaşka bir soluk kazandıran, çok geniş çapta ses getiren olay örgüsünün usta oyuncu kadrosu ile birlikte harmanlandığı Çarpışma yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak?

 

 

ÇARPIŞMA 7.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Çarpışma 7.bölümün seyircisinin karşısına geçeceği tarihin Show TVyayın akışında yer almamasının sonrasında konuya ilişkin bütün gelişmelerin bilgisine ulaşmak arzusu içerisinde olan kişiler tarafından Çarpışma yeni bölümü ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklindeki sorgusuna derinlik kazandırmaya başladı. Çarpışma 7.bölüm neden yayınlanmıyor? araştırmasını yoğun biçimde sürdüren izleyici için hem yılbaşı tatili hem de verilen karar neticesinde tüm dizilerin 3 hafta süresince yayın yapmayacak olması sebebiyle ekranlarda yer almayacağının bilgisine ulaşıldı. Diğer taraftan ise dizinin yapımcısı kanadından kesin ve net bir duyuru yapılmasıyla birlikte Çarpışma yeni bölümünün 24 Ocak 2019 tarihinde yayınlanacağı açıklandı.

 

 

ÇARPIŞMA 7.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Show TV ekranlarının en popüler dizi projelerinden Çarpışma 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV ekranlarında yayınlanan Çarpışma 6.son bölümde; Kadir Adalı, Veli'yi alt ederek hem bunca zamandır yaptıklarının bedelini ödetmek hem de Zeynep'in canından çok sevdiği kızı Aylin'in kazasız belasız onun elinden çekip kurtarabilmek üzere gözünü kararttı. Çarpışma son bölümde; Hiç vakit kaybetmeden faaliyete geçen Kadir Adalı, Galip'i ortaklık kurarak Veli'yi tongaya düşürmek için hep birlikte kolları sıvadı. Öte yandan Kerem, Yakup'un tetiği çekmek üzere silahını doğrulttuğu Cemre'yi içerisinde bulunduğu tehlikeli durumdan kurtarmak isterken çıkan arbede esnasında patlayan silah sesi işitilirken, merminin kendisine isabet ettiği Kerem'in yere yığılması yürekleri ağza getirdi. Kadir'in Veli'ye hazırladığı kumpas büyük bir felaketle sonuçlanırken, oyunun içerisinde olduğunu fark eden Veli'nin ise Zeynep'in kızına kavuşabilmesi tek bir korkunç seçenek bıraktı. Veli'nin, Galip'in canına kıyması emrini vermesi üzerine Zeynep korku, panik ve çaresizlik içerisinde silahını Galip'e doğrultup tetiği bastı.

YORUMLAR 5
  • işinize gelirse 5 yıl önce Şikayet Et
    tadı kaçtı çarpışmanında , cukurunda kaç hafta salladılar artık izlemeyecem seyirciye saygısı olmayan dizileri sezon bitsin topluca indirir izlerim. yok reklammıs yok bugun yok yarın. netflix'deyim bundan böyle netflix ..
    Cevapla
  • cnp 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne 3 hafta ne demek duzgun bi dizi izleyemiyeckmiyiz
    Cevapla
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    Atv değil ShowTv
    Cevapla
  • gala 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya böle gıderse izlemekten vaz gecicez
    Cevapla
  • melh 5 yıl önce Şikayet Et
    Tadı kaçtı uzattıkça uzattılar, heves kalmaı ne fragman erken veriliyor ne üstüne düşülüyor klasik türk dizisi haline geldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler