Dizilerin yeni bölümleri tarihi kesinleşti! Diziler ne zaman başlayacak?

Televizyon ekranlarında her hafta takip edilen dizi projelerinin yeni bölümlerinin yer almaması beraberinde, ''Diziler neden yok?'' sorusunu da getirdi. Peki, izleyici kitlesinin akıllarında soru işareti bırakan dizilerin yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? Yılbaşından itibaren ara veren tüm diziler ne zaman başlayacak?

Dizilerin yeni bölümleri tarihi kesinleşti! Diziler ne zaman başlayacak?
Dizilerin yeni bölümleri tarihi kesinleşti! Diziler ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 16.01.2019 12:55 GÜNCELLEME 16.01.2019 12:56
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Alınan ortak karar doğrultusunda, TRT1'de ekrana taşınan dizi projeleri haricinde televizyondaki bütün dizilerin yeni bölümlerinin yeni yıl itibariyle yayınlanmamasının üzerine seyirci tarafından ''Diziler neden yok?'' şeklinde sorgulamalar da artış göstermeye başladı. Televizyon ekranlarında her hafta büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen yapımların yılbaşı öncesi yayınlanan son bölümlerinin sezon finali havasında bitmesinin beraberinde izleyiciler dizilerin yeni bölümlerinin başlamasını iple çekmeye başladı. Peki, sadece özel televizyon kanallarını içerisinde barındıran ve her yıl olduğu gibi bu yıl da kısa bir zaman dilimi süresince ara verilen dizilerin yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? Star TV, Fox TV, Kanal D, Show TV, ATV ve TV8 ekranlarında yayınlanan dizilerin izleyicileri tarafından sıklıkla sorgulamaya alınan tüm diziler ne zaman başlayacak?

 

 

DİZİLERİN YENİ BÖLÜMLERİ NEDEN YAYINLANMIYOR? TÜM DİZİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT1 dizileri haricinde televizyon ekranlarında özel televizyon kanalları aracılığıyla yayınlanan dizi projeleri bu yıl da yılbaşı haftasından ötürü ekrana kısa bir süreliğine ara vermişti. Fakat her yıl normal koşullar altında dizilerin ekrana ara vermesi süresi 1 haftayken, bu yıl sürenin giderek uzaması nedeniyle seyirciler ''dizilerin yeni bölümleri neden yayınlanmıyor? yönünde araştırmasını ağırlıklı bir şekilde yürütmeye koyuldu. Yeni yıl başlangıcı (yılbaşı) itibariyle kanallar ve reklam veren şirketler arasında gerçekleştirilen anlaşmanın yenilenmesi ve anlaşma süresinin de önceki yıllara nazaran bu yıl daha da uzaması nedeniyle yayın gerçekleştirmediğinin bilgisine ulaşıldı. Diziler neden yok? sorgulamasıyla birlikte tüm diziler ne zaman başlayacak? şeklinde son sürat araştırmasını sürdüren dizinin tutkunları için 21 Ocak haftasında yeni bölümlerinin yayınlanacağı duyuruldu!

 

 

DİZİLER NEDEN YOK? GÜLSE BİRSEL AÇIKLADI...

TV8 dizi projesi olan Jet Sosyete'nin senaristi Gülse Birsel, televizyon ekranlarında yer alan dizilerin ara vermesine ilişkin sosyal medya platfromu aracılığıyla şu açıklamaları gerçekleştirdi;

“Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!”

YORUMLAR 52
  • sezen 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz dolunay dizisi özledım
    Cevapla
  • diziizlenmez 5 yıl önce Şikayet Et
    o zaman izlemiyoruz kardeşim 7/24 tv de mi oturuyoruz intarnette yokmuşmuş izlemiyoruz adamlar da ki lükse bak
    Cevapla
  • Canan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bahane bundan sonra izlenmez
    Cevapla
  • medid 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla 3 hafta dediler 4 hafta olddu bune ya ben cukuru istiyorum
    Cevapla
  • sezen 5 yıl önce Şikayet Et
    dolunay dizisi özledim valla yeni bölümleri falan
    Cevapla
  • handan 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok saçma bundan sonra karar alırken seyircininde fikri sorulsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı