(Netflix) Hakan Muhafız kaç sezon boyunca devam edecek? Gelişmeler...

İlk sezonu Netflix platformu üzerinden yayınlanarak seyircisi tarafından tam not alan dizi projesi Hakan Muhafız ile ilgili ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın üstlendiği sıradışı olay örgüsünün konu olarak işlendiği Hakan Muhafız toplam kaç sezon yayınlanacak?

(Netflix) Hakan Muhafız kaç sezon boyunca devam edecek? Gelişmeler...
(Netflix) Hakan Muhafız kaç sezon boyunca devam edecek? Gelişmeler...
GİRİŞ 12.01.2019 16:16 GÜNCELLEME 12.01.2019 20:44

Birinci sezonu (ilk sezonu) Netflix platformu aracılığıyla ortalama toplam 40'ar dakikalık 10 bölüm şeklinde ekrana taşınan Hakan Muhafız yapımına ilişkin en son gelişmeler açıklığa kavuşmaya başladı. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan gibi güçlü isimlerin bulunduğu, hem etkileyici hem de sürükleyici sahneleriyle seyircisi tarafından büyük rağbet gören fantastik türdeki Netflix'te Hakan Muhafız toplam kaç sezon yayınlanacak? İşte, geçtiğimiz haftalarda ilk sezonuyla (birinci sezon) izleyici kitlesini ağırlayan, sosyal mecranın en çok konuşulan dizileri arasında boy gösteren Hakan Muhafız dizi projesine dair tüm ayrıntılar...

HAKAN MUHAFIZ TOPLAM KAÇ SEZON NETFLİX'TE YAYINLANACAK?

Netflix platformu üzerinden ekran serüvenine giriş yapmasıyla başarısını uluslararası kapsamda da duyuran Hakan Muhafız birinci sezonu (ilk sezon), bu yılın yankı uyandıran dizi projeleri arasında zirvede yerini aldı. Baş rollerini yapımın ana karakteri olan Hakan'a hayat veren Çağatay Ulusoy'un üstlendiği, yetenekli oyuncular Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin de ona eşlik ettiği Hakan Muhafız, yayınlandığı ilk bölümden itibaren dizi severlerin yoğun bir ilgi ve beğenisiyle karşılaştı. Tüm bunların yanı sıra ilk sezon (birinci sezon) Netflix'te ekrana geldiği Hakan Muhafız toplamda kaç sezon yayınlanacak? şeklinde de sorgulamalar hız kesmeden yürütülmeye başlandı. Güçlü bir çıkışa imza atan ve büyük bir sükse yakalayan, geçtiğimiz haftalarda ise birinci sezonu (ilk sezonu) tamamlanan Hakan Muhafız isimli Netflix dizi projesiyle ilgili sürpriz gelişmeler yaşandı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda seyircisi tarafından takdir toplayan Hakan Muhafız yapımının 2, 3 ve 4.sezonun da çekilmesi planlanıyor.

netflix hakan muhafız toplam kaç sezon yayınlanacak?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!