Yasak Elma'ya transfer olacak Nesrin Cavadzade dengeleri değiştirecek!

Fox TV'de entrika yüklü sahneleriyle ekrana gelen Yasak Elma dizi projesine transfer olan sürpriz isimle bundan böyle her şey yeni baştan yazılacak. Bizim Hikaye yapımına veda ederek Yasak Elma dizisine dahil olan Nesrin Cavadzade burada kilit rol üstlenerek dengeleri yeniden değiştirmeye hazırlanacak. İşte, detaylar...

Yasak Elma'ya transfer olacak Nesrin Cavadzade dengeleri değiştirecek!
Yasak Elma'ya transfer olacak Nesrin Cavadzade dengeleri değiştirecek!
GİRİŞ 18.01.2019 10:37 GÜNCELLEME 18.01.2019 10:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV'de birbirinden çarpıcı sahneleriyle adrenalin düzeyini daima yüksek tutan Yasak Elma adlı dizi projesine sürpriz bir oyuncu daha katıldı. Bilindiği üzere geçtiğimiz fünlerde yetenekli ve başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade baş rolünü üslendiği Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye yapımının oyuncu kadrosundan beklenmedik bir şekilde ayrılarak sevenlerine veda etmişti. Bu olayın akabinde iki buçuk sezondan beri ekran macerasını tüm hızıyla sürdüren Yasak Elma isimli diziye transfer olduğunun bilgisine ulaşıldı. Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, elde edilen bilgiler ışığında oyuncu kadrosuna dahil olduğu Yasak Elma yapımında fırtına gibi eserek ortalığı tozu dumana çevirecek. 

Gündemin konuşulan ismi Itır Esen kimdir? Aslen nereli ve gerçek yaşı?

Yine Nesrin Cavadzade dengeleri tamamen değiştirecek kilit bir rol üstlenerek bu kez hem Yıldız'ın hem de Ender'in başına büyük bela açmaya hazırlanıyor. İzlenme oranlarında her geçen gün giderek artış yakalayan Yasak Elma dizi projesinin yeni oyuncusu Nesrin Cavadzade, Halit'in şimdiki eşi Yıldız ve eski eşi Ender'in ortak düşmanı olarak karşımıza çıkacak. Bu arada, Fox TV'de her perşembe akşamı Med Yapım imzasıyla ekrana taşınan Bizim Hikaye yapımında Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin birden bire veda etmesi sonrasında yakın zamana kadar hakkında pek çok iddialar öne sürülmüştü. 

 

yasak elma nesrin cavadzade

YORUMLAR 3
  • emel 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindim ama keşke bizim hikâyeden ayrılmasının Tülay ya!
    Cevapla
  • Medine 5 yıl önce Şikayet Et
    Caner de çok yakışıklı ve çok güzel bir oyuncu
    Cevapla
  • Buse 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok yakışıklı oyunculuğu muhteşem en çok acil aşk aranıyor da çok seviyordum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!