Bir Litre Gözyaşı dizi projesi yepyeni konseptle seyirciyi ağırlayacak!

Kanal D ekranlarında aksiliklerin bir türlü peşini bırakmadığı Bir Litre Gözyaşı isimli dizi projesinde beklenmeyen gelişmeler yaşandı. Sanem Çelik'in yapıma veda etmesiyle her şey bir anda alt üst oldu, yapımcı ise aldığı sürpriz kararla format değişikliğine giderek gençlik dizisi haline geldiğinin bilgisine ulaşıldı.

Bir Litre Gözyaşı dizi projesi yepyeni konseptle seyirciyi ağırlayacak!
Bir Litre Gözyaşı dizi projesi yepyeni konseptle seyirciyi ağırlayacak!
GİRİŞ 25.01.2019 22:36 GÜNCELLEME 25.01.2019 22:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal D'de her pazar akşamı ekrana taşınan Bir Litre Gözyaşı isimli dizi projesinin yayın hayatına başlangıç yaptığı ilk bölümden itibaren üst üste aksilikler yaşamaya devam ediyor. Medyapım ve MF Yapım imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Bir Litre Gözyaşı projesinin aldığı sürpriz karar doğrultusunda bundan böyle format değişikliğine gidilerek gençlik dizisi haline geleceği öğrenildi. Yayına 3 hafta süresince ara veren Bir Litre Gözyaşı yapımına Sanem Çelik'in vedasının beraberinde senaryosunu farklılaştırarak 4 yıllık bir zaman aşımını meydana geleceğinin bilgisine ulaşıldı.

 

 

ATV'de ekran serüvenini sürdüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımına veda etmesinin ardından Kanal D'de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı isimli dizi projesinin oyuncu kadrosuna adını yazdıran ünlü oyuncu Sanem Çelik, burada yakalandığı Beyincik (Omurilik) Dejenerasyonu adında amansız hastalık karşısında yaşam savaşını sürdüren Cihan (Miray Daner)'ın annesi Figen rolüne hayat vermekteydi. 

Tüm bunların yanı sıra Miray Daner ile Mert Yazıcıoğlu gibi başarılı ve yetenekli genç jenerasyonun başrolünü üstlendiği Bir Litre Gözyaşı dizi projesine Sanem Çelik’le birlikte oyuncu kadrosundan ayrılan isimler arsında; usta oyuncu Goncagül Sunar, Melis Hacic, ve Erdal Bilingen, Nur Sürer, Nur Berfin Çiroğlu’nun da bulunduğu belirtilmiştir.

 

 

sanem çelik bir litre gözyaşı

YORUMLAR 5
  • Santa 5 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi mahir ve cihan sevdırdı,
    Cevapla
  • Esra 5 yıl önce Şikayet Et
    Severek izlediğim dizi gerçekten çok üzüldüm sanem hanimda ayıp yapmış yarıda bırakarak
    Cevapla
  • esamel 5 yıl önce Şikayet Et
    üzücü...icerigi güzel bir diziydi.genc asiklar dizisi haline getirilemezdi aslinda.konusu aile drami degilmiydi.ayip ettiler bu senaryoya.yapimci sozlesme imzalamamis demekki.Sanem celik saygi duydugum bir sanatciydi ama bu yarida birakip basi cekmesi cok yanlis oldu.daha kimlerin gozunden düştü bakalim.
    Cevapla
  • SENA 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi bitti gençler dağılın... Benim izlediğim dizilerin başına gelmeyen kalmıyor. thx . BİLİİİRDİM BÖÖLE OLCAANII
    Cevapla
  • meliha 5 yıl önce Şikayet Et
    bu oyuncularla dizi bitene kadar anlaşma yapılmıyor mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!