Show TV Çukur oyuncu kadrosuna Ekin Koç katılacak mı? Son gelişmeler...

Show TV ekranlarının en rağbet gören Çukur adlı dizi projesinin oyuncu kadrosuna Ekin Koç'un transfer olduğu iddiası ileri sürüldü. Ünlü oyuncu Ekin Koç, Akın Koçovalı rolüne hayat vereceği iddiası gündemde konuşulan Çukur yapımında yer alacak mı? Uzun zamandır seyircisi tarafından merak edilen konuya dair ayrıntılar!

GİRİŞ 18.01.2019 10:51 GÜNCELLEME 18.01.2019 10:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarında geniş ölçüde izleyici kitlesinin tutkunu haline gelen Çukur isimli dizi projesinde Akın Koçovalı rolüne hangi sürpriz ismin hayat vereceği uzun bir zamandır merak konusu olmuştu. Bilindiği üzere sezon finali havasında seyircisini ağırlayan Çukur son bölümün ardından, Yamaç'a silah doğrultarak kurşunlayan ve ateş eden o ismi görmesiyle şaşkına uğradığı kişinin de Akın Koçovalı olabileceği ihtimalleri üzerinde konuşulmaya başlanmıştı. Tüm bu gelişmelerin beraberinde Çukur yapımının oyuncu kadrosuna Ekin Koç'un dahil olduğu iddiası gündemi kasıp kavurdu. Peki, Akın Koçovalı karakteriyle seyircinin karşısına geçeceği iddiası gündemde konuşulan Ekin Koç, Çukur dizi projesine transfer olacak mı? İşte, konuya dair en son gelişmeler...

 

 

ÇUKUR DİZİ PROJESİNE EKİN KOÇ TRANSFER OLACAK MI?

Show TV ekranlarında heyecan fırtınası estiren Çukur yapımında uzun bir zamandır ismi geçen fakat şimdiye kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı yeni bölümlerde olacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon finalinde kendisine ilişkin tüyolar verilen ve seyircinin aklında karışıklık oluşmasına sebep olan Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından itibaren Çukur dizisinde yer alacağının bilgisine ulaşıldı. Şu an için yapımcı kanadından izleyici kitlesine henüz kesin ve net bir bilgi aktarılmamakla birlikte gündemde Akın Koçovalı rolü için düşünülen ismin son olarak Şampiyon sinema projesinde rol alan ünlü oyuncu Ekin Koç olduğu iddiası ileri sürülmektedir.

 

 

EKİN KOÇ KİMDİR?

Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterine hayat vereceği ileri sürülen Ekin Koç, 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Babasının işi nedeniyle İlköğrenimini farklı okullarda bitiren başarılı ve yetenekli oyuncu Ekin Koç, lise eğitimini ise Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Bankacı Şefika Koç ve turizmci Vehbi Koç’un oğlu olan Ekin Koç, lise eğitiminin akabinde üniversite eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünde sürdürmeye devam etmektedir.

2011 tarihi itibariyle İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evinden oyunculuk alanında eğitim gören ünlü oyuncu Ekin Koç, aynı zamanda gitar, tenis, basketbol, satranç, futbol dersleri de almıştır. Televizyon ekranlarında ilk kez 2013 tarihinde Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizi projesinde kamera karşısına geçerek oyunculuk performansını sergilemiştir.Türkiye atçılığının en mühim figürlerinden jokey Halis Karataş'ın gerçek yaşam öyküsünün konu olarak işlendiği, "Bizim İçin Şampiyon" isimli sinema projesinde yer alan Ekin Koç; burada Farah Zeynep Abdullah, Erdem Akakçe, Burak Tamdoğan, Fikret Kuşkan, Serkan Ercan ile beraber rol üstlenmiştir.

çukur ekin koç akın koçovalı

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Atakan hoşgören bu karaktere cuk oturur bence
    Cevapla
  • yigit 3 yıl önce Şikayet Et
    Çukur 4 sezonde yamaç vs Genç akin kocalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu