Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece müjdeli haberi duyurdu! Yeni bölüm...

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizi projesi, belirli bir süredir yılbaşı haftası ve kanal&işverenlerin reklam anlaşmasından ötürü ekranlarda yer almıyordu. Bu gelişmelerin üzerine dizinin başrol oyuncusu Eda Ece sosyal platformdan tutkunları tarafından dört gözle beklenen Yasak Elma yeni bölüm yayın tarihini duyurdu.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece müjdeli haberi duyurdu! Yeni bölüm...
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece müjdeli haberi duyurdu! Yeni bölüm...
GİRİŞ 12.01.2019 16:09 GÜNCELLEME 12.01.2019 20:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında her pazartesi akşamı iddialı sahneleriyle rakiplerine meydan okuyan dizi projesi Yasak Elma, Ocak ayından itibaren hem yılbaşı haftası hem de kanal ve işverenlerin reklam anlaşması nedeniyle ekran macerasına kısa bir süreliğine ara vermişti. Hal böyle olunca başarılı ve kaliteli yapımın bir an evvel yayınlanmasını bekleyen dizi severler tarafından ''Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlayacak?'' şeklinde sorgulamalar da sıklıkla yöneltilmeye başlandı. Bu gelişmelerin arkasından çarpıcı ve etkileyici sahneleriyle geniş ölçüde seyircinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan dizinin baş rol oyuncusu Eda Ece büyük sürprizi duyurdu. Projenin oyuncu kadrosunda yer alan yetenekli oyuncu Eda Ece sosyal platform aracılığıyla Yasak Elma yeni bölüm yayın tarihini açıklayarak müjdeli gelişmeyi sevenlerine açıkladı. 

 

 

Dizinin yayın serüvenine ara vermesinin akabinde uzun bir zaman gerek yapımcı kanadından gerekse yayınını gerçekleştiren Fox TV kanalı tarafından Yasak Elma yeni bölüm yayın tarihine ilişkin herhangi bir resmi açıklama gerçekleştirilmemişti. Dizinin son bölümünde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece'nin, Halit'ten kesin bir şekilde ayrılma ve evi bu kez tamamen terk etme kararı alıp soluğu sevdiği adam Kemal'in evinde almasının beraberinde gördüğü manzara karşısında şaşkınlıktan adeta küçük dilini yutmuştu. Bavullarıyla Kemal'in evine gelen Yıldız, Zehra'yı nikah masasında görmesinin ekrana taşınmasının ardından Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlayacak? araştırması da hız kesmeden sürdürülmeye başlanmıştı. Yasak Elma'da baş rol üstlenen Eda Ece, sosyal mecra üzerinden yeni bölüm yayın tarihini açıklayarak, 21 Ocak Pazartesi tarihinde seyircisini ağırlayacağını belirtti.

yasak elma eda ece yeni bölüm yayın tarihi

YORUMLAR 4
  • Eda 3 yıl önce Şikayet Et
    Eda ece
    Cevapla
  • Medine 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi çok seviyorum çok güzel alınanlar zeynep çok yakışıyor
    Cevapla
  • Zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok iy
    Cevapla
  • Medine 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıldız çok güzel bir kadın onun için bu diziye çok yakışıklı birisi çıkması lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu