Kadın setinde eğlencenin dozu yükseldi! Seray Kaya bu kez acımadı...

Fox TV ekranlarının yoğun ilgi gören yapımlarından Kadın, sezon arasının ardından yeni bölüm çekimlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı. Verdikleri kısa bir aranın sonrasında tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanan Kadın dizisinin setinde Seray Kara ve Feyyaz Duman arasında eğlenceli ve keyifli anlar yaşandı.

Kadın setinde eğlencenin dozu yükseldi! Seray Kaya bu kez acımadı...
Kadın setinde eğlencenin dozu yükseldi! Seray Kaya bu kez acımadı...
GİRİŞ 10.01.2019 19:30 GÜNCELLEME 12.01.2019 21:01

Televizyon ekranlarında yayınlanan diğer tüm dizilerde olduğu gibi Kadın yapımı da, gerek yeni yıl haftası gerekse kanal ve reklam veren şirketler arasında gerçekleştirilen anlaşmadan ötürü yayın hayatına kısa bir süre için ara vermek durumunda kalmıştı. Fakat neyse ki dizinin yeni bölümü için sabırsızlık içerisinde geri sayıma başlayan izleyici kitlesi için müjdeli haber gelerek ekranların en çok tutulan dizi projelerinden Kadın, sezon arasının ardından çekimlere kaldığı yerden devam etmeye başladı. Fox TV'de ekrana taşınan Kadın dizisinin oyuncu kadrosundaki kilit isimlerden Seray Kaya'nın sosyal platform aracılığıyla paylaştığı gönderi izleyici kitlesini gülmekten kırıp geçirdi. Ünlü oyuncu Seray Kaya, dizide kendisi gibi baş rol üstlenen Feyyaz Duman'a kar topu fırlatmasıyla ortaya eğlenceli ve keyifli görüntüler çıktı.

 

 

 

 

Kadın dizisinde Şirin karakterini üstlenen Seray Kaya, Arif'i canlandıran rol arkadaşı Feyyaz Duman'a video kaydına alarak, elinde çay ile sette dolaştığı esnada fırlattığı kar topunun gömleğinden içeri girmesiyle kahkahanın dozu arttı. Feyyaz Duman, Seray Kaya'nın kendisine yaptığı kar şakasını gülerek karşılayarak, diğer yandan da gömleğinden içeri giren karı temizlemeye uğraştı. Instagram'ın ''Story'' bölümünden paylaşımda bulunan Seray Kaya ise, “Bana kar şakası yapmıştı, öyle olmaz böyle olur Feyyazcım”şeklinde ifadelere yer verdi. 

kadın seray kayafeyyaz duman

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!