Survivor Türkiye'de performans sergileyecek Hakan Kanık kimdir? Hayatı!

TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı tarafından 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan programının yarışmacısı olarak açıklanan Hakan Kanık kimdir? Masterchef isimli yemek yarışması programıyla geniş kitlelerce tanınan Survivor Türkiye'nin ilk yarışmacısı olarak seçilen Hakan Kanık aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Survivor Türkiye'de performans sergileyecek Hakan Kanık kimdir? Hayatı!
Survivor Türkiye'de performans sergileyecek Hakan Kanık kimdir? Hayatı!
GİRİŞ 31.01.2019 14:18 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyon yapımcısı ve programcısı Acun Ilıcalı tarafından sosyal mecra üzerinden izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirerek 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan programının ilk yarışmacısının Hakan Kanık olduğunu duyurdu. Bilindiği üzere medya patronu Acun Ilıcalı'nın aldığı karar doğrultusunda bir ilk meydana gelerek bu yıl itibariyle TV8'de ekrana taşınacak Survivor Türkiye yarışmacıları halka sunulan oylama ile birlikte seçilecekti. İlk oylamanın yapılmasıyla birlikte Masterchef Türkiye'de isimli programda yemek alanında rakipleriyle kıyasıya yarışan ve 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmacısı olarak ilan edilen Hakan Kanık kimdir? 2 Şubat 2019 tarihinde TV8 ekranlarındaki yerini alacak Survivor Türkiye yarışmasında birbirinden dişli rakipler karşısında mücadelesini ve performansını sergileme fırsatı yakalayan Hakan Kanık aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, kısa bir zaman içerisin seyircilerin takdirini ve ilgisini kazanmayı başaran Hakan Kanık'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

SURVIVOR TÜRKİYE 2019 YARIŞMACISI HAKAN KANIK KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı  yarışma programında başarılı bir performans sergileyerek ekran başındakilerin beğenisini ve takdirini kazanan Hakan Kanık, 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul’da ikamet eden yemek konusunda hem yetenekli hem de sempatik yarışmacı Hakan Kanık, lise öğrenimini Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamıştır. TV8 ekranlarında bu sezon da yayın hayatına hız kesmeden devam edecek Survivor 2019 isimli yarışma programında yarışma imkanı elde eden Hakan Kanık üniversite eğitimini, Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi’nde Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Heykel bölümünde sürdürmüştür. Komi alanında mesleğini icra eden ve 2019 Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında kendini gösterecek Hakan Kanık, özellikle et pişirme hususunda birçok farklı mekanların mutfaklarında görevini icra etmesi sayesinde uzmanlık elde etmiştir. Acun Ilıcalı’nın Survivor 2019 seçmelerinden videosunu yayınladığı ve bu yıl TV8 ekranlarında mücadelesini ve performansını sonuna kadar ortaya koyacak Hakan Kanık, yemek konusundaki iddiasını halen kendinden emin bir şekilde sürdürmektedir.

 

 

2019 survivor türkiye yunanistan yarışmacısı

YORUMLAR 1
  • gizem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz çok sevindim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?