Diriliş Ertuğrul 131.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul kararını verdi...

Bu hafta yeni bölümü ekranlarda yerini almayan TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 131.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Son bölümün ardından yeni bölümü adeta nefes kesecek olan Diriliş Ertuğrul 131.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı...

Diriliş Ertuğrul 131.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul kararını verdi...
Diriliş Ertuğrul 131.bölüm 2.fragmanı! Ertuğrul kararını verdi...
GİRİŞ 16.01.2019 10:25 GÜNCELLEME 16.01.2019 10:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Bir hafta ara veren dizide yaşanan şok gelişmeler izleyici şaşırtacak. Peki Diriliş Ertuğrul 131.bölümünde neler olacak?  Beybolat Bey, kardeşi Sırma Hatun'u Ertuğrul Bey ile evlendirecek mi?  "İntikamım tüm düşmanlarıma ibret olacak" diyen Ertuğrul Bey, Dragos'un hain planlarını teker teker bozacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 131.bölüm 2.fragmanının ardından dizinin yeni bölüm yayın tarihi netlik kazandı. 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, İlbilge’yi kurtarmak için Uranos’un teklifini kabul ettiğini söylemiş ve istediği altınlarla malzemeleri kaleye getirmişti. Malzeme sandıklarının içinden çıkan Turgut ve Beybolat, İlbilge’yi kurtarmış, bunu öğrenen Uranos da Ertuğrul’un boğazına hançerini dayamıştı. Ertuğrul kaleden çıkmak için ne yapacak?
 
Ertuğrul, Uranos’a Moğol altınlarını ele geçirme teklifi yapmıştı. Dragos bu konuda ne karar verecek? Uranos’tan ne yapmasını isteyecek?
 
İlbilge, Ertuğrul sayesinde kaleden kurtarılmıştı. Beybolat, onu Emir Bahaeddin ile evlendirmek istiyordu. İlbilge, Emir Bahaeddin ile evlenecek mi? Ertuğrul ise Beybolat’tan Sırma’yı isteyecek mi?
 
Hain olduğu düşünülen Mikis ve Tara’nın akıbeti ne olacak? Dragos’un gizli örgütlenmesi çökertilebilecek mi? Ertuğrul, kurduğu oyunda muvaffak olup tüm düşmanlarından intikamını alabilecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 131.bölümü 16 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 131.BÖLÜM 2.FRAGMANI

YORUMLAR 10
  • Frank.Castle 5 yıl önce Şikayet Et
    emir bahattinin önünde güç gösterisi yapacak ilbigeli hatunu isteyecek
    Cevapla
  • ??? 5 yıl önce Şikayet Et
    ilbilgenin kardeşini Gündüz'e isterem...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İlbilgeyi isteyecek aha buraya yazdım
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi bildin
    Cevapla
  • Ömer Faruk Koca 5 yıl önce Şikayet Et
    İlbilge hatunnnn diyom size
    Cevapla
  • Çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence kendine ustemez kime isteyecegi merak konusu suleyman şah torunu suleyman olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti