Gündemin en çok aranan ismi Hande Erçel kimdir, hakkında her şey!

Belirli bir süredir kanser tedavisi gören annesinin yaşam savaşını kaybetmesiyle büyük bir yıkıma uğrayan Hande Erçel kimdir? Annesinin hayata gözlerini yummasının ardından gündemin sıklıkla aranan ismi haline gelen Hande Erçel nereli, kaç yaşında? Geçtiğimiz günlerde annesine donör olacağını açıklayan oyuncunun hayatı!

Gündemin en çok aranan ismi Hande Erçel kimdir, hakkında her şey!
Gündemin en çok aranan ismi Hande Erçel kimdir, hakkında her şey!
GİRİŞ 15.01.2019 12:20 GÜNCELLEME 15.01.2019 12:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Hande Erçel, annesinin bugün itibariyle hayata veda etmesinin ardından derin bir üzüntüye boğuldu. Bilindiği üzere ünlü oyuncu Hande Erçel'in annesi belirli bir süredir yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hastanede tedavi altında tutulmaktaydı. Annesinin yanından bir an olsun ayrılmayan, desteğini ve ilgisini hiçbir şekilde etmeyen güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde de basın mensuplarına annesi için donör olacağının açıklamasında bulunmuştu. Fakat, annesi bu sabaha karşı hayat mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yummasının ardından büyük bir yıkıma uğrayan Hande Erçel kimdir? Yaşanan acı hadisenin akabinde gündemin merkezine yerleşen Hande Erçel aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Kadın başrol oyuncusu Özge Özpirinççi'den büyük jest! Takdir topladı...

HANDE ERÇEL KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

 

 

Kanser hastalığına yenik düşen annesini sonsuzluğa uğrayan ünlü oyuncu Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nden bitiren güzel oyuncu Hande Erçel, ilk olarak 2015 tarihinde Azerbaycan'da gerçekleştirilen Miss Cilivaliton of the World isimli güzellik yarışmasına katılım sağlayarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Ekranlarda ilk defa Çılgın Dershane adlı sinema yapımında kamera karşısına geçerek oyunculuk performansını sergilemiştir. Öte yandan Hande Erçel televizyon tecrübesini de ilk defa TRT1 ekranlarında yayınlanan Hayat Ağacı adlı dizi projesinde rol alarak kendini gösterme fırsatı yakalamıştır ve başrollerini ise Fikret Kuşkan ve İdil Fırat’ın üstlendiği bu dizide Selen Karahanlı rolünü canlandırmıştır. Tüm bunların yanı sıra Kanal D’de ekrana taşınan Güneşin Kızları isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda da yer alan Hande Erçel, Tolga Sarıtaş ile baş rolünü üstlendiği bu dizi sayesinde çok geniş kitlelerce tanınırlık kazanmaya başlamıştır. 2016 tarihinde “Aşk Laftan Anlamaz” isimli yapımda Burak Deniz ile beraber başrolde yer alan Hande Erçel, 2017 tarihine gelindiğinde ise “Siyah İnci” adlı dizi projesinde Tolgahan Sayışman ile birlikte oyunculuk yeteneğini sergilemiştir. Hande Erçel şu anki dönemde TRT1 ekranlarında yayınlanacak Halka isimli dizi projesinde Serkan Çayoğlu ile başrol üstlenecek.

hande erçel kimdir? aslen nereli ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 4
  • Ayşegül 5 yıl önce Şikayet Et
    Hande ablam başınız sağ olsun.Nur içinde yatsın kelebeğiniz.Allah sabır versin
    Cevapla
  • zilan ertaş 5 yıl önce Şikayet Et
    hande ablam allah rahmet eylein
    Cevapla
  • Havva 5 yıl önce Şikayet Et
    Hande Erçel başınız sağolsun Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.
    Cevapla
  • Türkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah rabbim baska acı vermesin acının en büyügü allah kimseye vermesin ama yinede rabbim veriyo allah sabir versin tarıfı yok böyle bir acının basınız sag olsun güzel kızım rabbim sana ve kız kardesine uzun ömür versin aminn kuzularım benim onun için en güzel sey dualarınızı eksik etmeyin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...