TV8 - O Ses Türkiye yeni bölüm neden yok, ne zaman ekrana geri dönecek

TV8 ekranlarında eğlencenin ardı arkasının kesilmediği yarışma programı O Ses Türkiye yeni bölüm neden yok? Yayın akışında bulunmamasıyla birlikte tutkunlarının akıllarında merak uyandıran O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman hangi tarihte TV8'de başlayacak? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen O Ses Türkiye yayın tarihi!

TV8 - O Ses Türkiye yeni bölüm neden yok, ne zaman ekrana geri dönecek
TV8 - O Ses Türkiye yeni bölüm neden yok, ne zaman ekrana geri dönecek
GİRİŞ 15.01.2019 14:17 GÜNCELLEME 15.01.2019 14:17

TV8 ekranlarında yediden yetmişe izleyici kitlesi bulunan, keyifli ve eğlenceli anların bir an bile eksik olmadığı O Ses Türkiye yayın tarihi yakın takibi alanlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. En son Yılbaşı Özel programı düzenlenmesiyle birbirinden ünlü isimlerin sahnede yer alarak ses performanslarını sergilediği O Ses Türkiye yeni bölümünün TV8 yayın akışında yer almadığı görülüyor.

Peki, televizyon programcısı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla seyircisini ağırlayan ve jüri kadrosunda ise Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise gibi ses getiren isimlerin bulunduğu O Ses Türkiye yeni bölüm neden yok? Seslendirme konusunda kendine güvenen isimlerin jüri üyelerini kendisine döndürmek üzere yeteneğini ortaya koyduğu O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman ve hangi tarihte TV8 ekranlarında başlayacak? 

Direniş Karatay sinema projesi konusu & oyuncu kadrosu! Nerede çekildi?

 

 

Gündemin konuşulan ismi Itır Esen kimdir? Aslen nereli ve gerçek yaşı?

O SES TÜRKİYE YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMIYOR, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ TARİHTE?

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın gerek yapımcılığını gerekse sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı O Türkiye'nin ekrana taşınacağı tarihin TV8 yayın akışında bulunmamasının ardından tutkunları tarafından O Ses Türkiye yeni bölüm ne zaman hangi tarihte yayınlanacak? şeklinde araştırma konusu haline getirerek konuyu yakın mercek altına aldı.

O Ses Türkiye neden yayınlanmıyor? sorgusuna derinlik kazandıran takipçileri için, gerek yılbaşı tatili olması gerekse kanallar ile reklam veren kuruluşlar arasında gerçekleştirilen reklam anlaşmasından ötürü 3 hafta süresince yayın yapmayacak olmasından ötürü TV8 ekranlarında yer almayacak. Aynı zamanda TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı tarafından yayın tarihine dair kesin ve net bir bilgi aktarılmazken, O Ses Türkiye yeni bölümünün Ocak ayının son hafta yayınlanması tahmin ediliyor.

o ses türkiye yeni bölüm ne zaman TV8 ekranında başlayacak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık