Halka 2.bölüm fragmanı geldi: Cihangir-Kaan, tehlike çemberine giriyor!

TRT'de yayınlanan Halka 1.bölümde (ilk bölüm); Kaan, babasının canına kıyan kişiden intikamını alabilmek adına polis ekipleriyle işbirliği gerçekleştirdi. Halka son bölümde; Kaan, tehlikeli ve riskli bir görev üstlenip Halka isimli örgütün içerisine girerek mücadele göstermeye başladı. İşte, Halka 2.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 16.01.2019 18:40 GÜNCELLEME 16.01.2019 18:40

TRT1 ekranlarında 15 Ocak Salı günü itibariyle ekran serüvenine merhaba diyen ve sosyal medya platformunda da en çok konuşulan dizi projeleri arasına giren Halka 1.bölümü (ilk bölüm) seyircisini ağırladı. Halka adını taşıyan suç örgütünü çökertebilmek adına verilen mücadelenin ekrana taşındığı son bölümde; Polis ekipleri tarafından, hapis cezasına çarptırılan Kaan'a tehlike ve risk unsurlarını içerisinde barındıran bir teklif sunulur. Polis'in teklifi doğrultusunda şayet Kaan işbirliği gerçekleştirmeyi kabul ederse, gerek babasının canına kıyan kişinin yanında çalışmaya başlayarak ileri süreçte onun işini bitirip intikamını alabilme fırsatı yakalayacak hem de hapishaneden çıkarak özgürlüğüne kavuşabilme imkanı elde edecekti. Diğer taraftan bir başka karakter olan Cihangir'in akıllara durgunluk veren gerçekle yüzleşip geçmişte babasını öldüren kişinin aslında onu evlatlık edinen İlhan Tepeli'nin olduğunu öğrenmesinin akabinde Halka 2.bölüm fragmanı iple çekiliyor. İşte, Cihangir ve İlhan'ın tesadüfen hayatlarının kesişmesiyle karanlık ve kirli işlerin döndüğü suç örgütüne karşı birlik ve beraberlik içerisinde harekete geçmesinin ardından Halka 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Halka - TRT1'de ekran macerasına giriş yaptı! Konusu ve oyuncu kadrosu!

Elimi Bırakma yapımında beklenmeyen veda yaşandı! Yerine gelen isim...

HALKA 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, yapımcılığını Yusuf Esenkal'ın üstlendiği ES Film imzasıyla TRT1 ekranlarına taşınan Halka 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

HALKA 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serhat Midyat, Şehsuvar Aktaş, Funda İlhan, Banu Fotocan, Umut Karadağ, Deniz Hamzaoğlu, Okday Korunan, Erdal Yıldız, Uğur Taşdemir, Dilan Telkök ve Melih Çardak gibi başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Halka 2.bölümüyle 22 Ocak Salı tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

HALKA 1.BÖLÜM (İLK BÖLÜM) İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

halka 2.bölüm fragmanı

HALKA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kaan Karabulut, bir süre önce tuzağa düşürülmüş, hapis cezası almıştır. O gün Kaan’a, nerden geldiği belli olmayan kırmızı bir zarf ulaşır. İçinde, Kaan’ın babasının cinayetini gösteren dijital kayıtlar vardır. Polis Kaan’a bir teklifte bulunur. Eski bir kabadayı olan İlhan Tepeli’nin yanında çalışır, polise bilgi verirse hem özgür kalacak hem de babasının katillerinin yakalanmasını sağlayabilecektir. Kaan kararsız kalır. Cihangir, İlhan Tepeli’nin oğludur. Babası ile çalışmaktadır.  İki genç adamın yolları, Halka adlı şebekenin tekinsiz dünyasında kesişir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı