Diriliş Ertuğrul 132.bölüm fragmanı! Ertuğrul'a şoke eden hain saldırı...

İlbilge Hatun ile evlenmeye karar veren Ertuğrul Bey kararında vazgeçecek mi? Son bölümü yine nefes kesen Diriliş Ertuğrul 132.bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Yine hain Dragos'un planlarıyla karşılaşan Ertuğrul'un yeni hamlesi ne olacak?

GİRİŞ 21.01.2019 09:52 GÜNCELLEME 21.01.2019 09:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

"Ertuğrul'u öldüreceğim. Bugün ne Zangut'um ne de Komutan Dragos. Bugün Ertuğrul'un eceliyim" diyen Dragos hain bir şekilde saldırıya geçer. "Sırtlan sürüsü kervan sarayı in edinmiş kurt pusuda gerek" diyen Ertuğrul Bey ise yeni hamlesiyle izleyenleri şaşırtacak. TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 132.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Peki Diriliş'in yeni bölümünde neler olacak? Ertuğrul Bey'e hain saldırı gerçekleşecek mi? İşte yeni bölüm ile ilgili detaylar...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 132.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Ertuğrul'u arkasında bıçaklamak isteyen Dragos bunu gerçekleştiremeyecek. Tam hançeri Ertuğrul Bey'in sırtına vuracakken kapı açılacak ve Dragos hançerini saklayacak.

 

Moğollar ise Emir Bahaddin'i iyice tartaklıyor ve neredeyse öldürme noktasına getiriyor. Emir'i kurtaracak olan yine Ertuğrul Bey olacak. Uranus'tan aldığı altınları vergi olarak Moğollar'a verecek. Bu sayede Emir'de canını kurtaracak.

İlbilge Hatun, Ertuğrul Bey'e aşık olmuştur. Lakin Ertuğrul'un hedefi başkadır. İlbilge ile evlense bile ciddi bir evlilik olmayacaktır.

Beybolat, Moğollar'dan emir alıyor. Dizide şimdiden Beybolat'ın Albası olduğu anlaşılmayacaktır. Lakin anlaşıldığı vakit kellesi gidecek gibi duruyor.

Eğer Beybolat Ertuğrul Bey tarafından öldürülürse İlbilge ile evlilik de bu vesile ile iptal olmuş olur.

Diriliş Ertuğrul 132.bölüm

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yönetmenliğini Metin Günay’ın üstlendiği, yapımcılığını ve senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 132.bölümü 23 Ocak çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE KADAR İZLENDİ? REYTİNG SIRALAMASI...

16 Ocak 2019 reyting sonuçlarına göre TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul zirveyi kaptı. Totalde Diriliş Ertuğrul birinci,  Diriliş Ertuğrul (ÖZET) ikinci,  Fatih Portakal ile Fox Ana Haber üçüncü oldu. Dördüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, beşinci sırada Show Ana Haber, altıncı sırada ise Zuhal Topal'la Sofrada yer aldı.

AB grubunda da Diriliş Ertuğrul zirvede yer aldı. İkinci sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, üçüncü sırada Diriliş Ertuğrul (ÖZET) yer aldı. Dördüncü sırada Eyvah Eyvah 3 (T.S.), beşinci sırada Tatlı Bela (T.S.), altıncı sırada ise Zuhal Topal'la Sofrada yer aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 132.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 9
  • Mete TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu drogos mudur nedir, bıktık bundan.
    Cevapla
  • HACİKÖYLÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar zorla size bu diziyi izleten yok.dünya kadar kanal var,o kanaldaki dizileri izleyi verirsiniz....beğenmeyen başka kanala baksın VESSELAM
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayatimda hic bi zaman dizi izlemdim ,sade dirilis ertugrulu begenerek ve severek izliyorum.
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    haalen sene 2019 memlekette hainlik hiç degismemis avrupadan gelen gurbetçilerin moralleriyle oynayan halen soytarilar var turist olunca doviz gurbetci olunca kazik atmak için arabalarin plakasina gore kazik atmak bunlari meslek haline getirmisler .dirilisteki hainlerden memlekette çok var .
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    biraz seyretmeye çalıştım saat yarım saat dayandım. aslıhan ile saadettin köpek gitti, ilbilge ile emir bahattin geldi. senaryoyu resmen kopyala-yapıştır yapmışlar
    Cevapla
  • abdk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tamir atölyeleri olur veya başka bir mesleki işyeri olur meslek liselerinde bu meslek guruplarıyla koordineli çalışır ve yapılan işyeri sayısına göre öğrenci kontenjanı alınır. Ve hatta her işyerine son sınıfta ders yerine o işyerinde çalışmaya gönderilir gerekirse devlet bu öğrencilerin sigortalarını ve maaşlarını ceplerinden verir işyerleri de bu öğrencileri yanlarına alma zorunluluğu getirilir. Ben kabataslağını yazıyorum siz bunu üzerinde durursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ilgi ve alakanızdan ötürü.
    Cevapla
  • Halludba 5 yıl önce Şikayet Et
    yalan söylüyorsun. ilbilgeye evlilik teklifi son dakikaydı. bi de utanmadan yarım saat dayanabildim diyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor