TV8'de büyük sükse yakalayan Yemekteyiz farklı formatta mı başlıyor?

TV8'de yarışmacı kişilerin birbiriyle kıyasıya rekabet ettiği Yemekteyiz isimli yemek programının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'dan kafaları karıştıran açıklama geldi. Onur Büyüktopçu'nun program esnasında yarışmacı için kullandığı ''Best Of'a alırız sizi'' ifadesi yeni sürprizin gelme ihtimalini kuvvetlendirdi.

TV8'de büyük sükse yakalayan Yemekteyiz farklı formatta mı başlıyor?
TV8'de büyük sükse yakalayan Yemekteyiz farklı formatta mı başlıyor?
GİRİŞ 31.01.2019 14:35 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında en iyi yemekleri hazırlama konusunda kendine güvenen yarışmacıların performanslarını sergilediği Yemekteyiz adlı yemek programının 17 Ocak Perşembe tarihinde  yayınlanan bölümünde dördüncü gün yarışmacı Meryem Dündar vardı. Kendisi gibi diğer yarışmacı kişiler için devamlı olarak sert eleştirilerde bulunan Meryem Dündar'ın gününde programın sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu'dan kafaları karıştıran açıklama geldi.

 

 

Exathlon yarışma programına bomba transfer! Acun Ilıcalı resmen duyurdu

TV8 ekranlarını izleyici kitlesi tarafından en çok takip edilen ve kimi zaman program esnasında yaşanan skandallarla gündeme gelen Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktoplu ile yarışmacı Yeliz Odabaş arasında damga vuran bir diyalog yaşandı. Yemekteyiz masasında yarışmacılar Meryem Dündar'ın hazırladığı yemekleri tadarken yapılan esprilerle keyifli ve eğlenceli dolu anlar yaşanırken, yarışmacı Yeliz Odabaş tarafından kendi günlerinde yardım edilmediği ve yeniden katılmak istediğine yönelik bir açıklama geldi. Bunun üzerine devam etmekle sohbet sırasında kahkahalar havada uçuşurken sunucu Onur Büyütopçu sürpriz bir şekilde ''Best Of'a alırız sizi'' şeklinde ifadelere yer verdi. 

 

 

Gerek Yemekteyiz programı yarışmacılarının ve ekran başındaki izleyici kitlesinin gerekse dış sesin tüm büyük dikkat toplayan bu açıklamanın sonrasında Onur Büyüktopçu ise “Bakalım, Best Of belli olmaz, ilerleyene zamanlarda bakacağız” şeklinde konunun daha fazla irdelenmesine müsaade etmeden geçiştirme cümlesi kullandı. Tüm bu gelişmelerin üzerine Onur Büyüktopçu’nun Yemekteyiz yarışmasının ilerleyen zamanlardaki yeni sürprizini ağzından kaçırdığı ve Best Of formatında da yapılacağı yönünde yorumlar gelmeye başladı.

tv8 yemekteyiz onur büyüktopçu

YORUMLAR 7
  • Demir 5 yıl önce Şikayet Et
    Severek seyrediyorum.nereşine de olduğu yazsa.çok memun olucam.saygilarimla
    Cevapla
  • Yarışma İzleyici 5 yıl önce Şikayet Et
    Kim buldu bu saçma yarışmayı
    Cevapla
  • Yasemin Orhon 5 yıl önce Şikayet Et
    Başladığından beri izlediğim bu program her gün daha stresli ve insanların birbirine saygısızlığını ön plana çıkartan bir hale gelmiştir. Iyı vakit geçirmek , yeni yemekler öğrenmek, önemli ipuçları duymak ve hak edenin kazandığı bir program olmalı.. Yemek güzel olsun olmasın kimsenin umuru değil. Birbirine saygı hiç yok. Terbiye deseniz keza öyle. Değişik bir menü yok. Olursa da zaten yarışmacılar anlamıyor puan vermiyor.. Maalesef burada da tüm ülkeyi saran kin , hırs, birbirini çekememezlik ve adaletsizlik ile karşı karşıyayız. Ekranlardan terbiyesizlik saygısızlık ve adaletsizlik ileten programınızı maalesef seyretmeye değer bulmuyorum.
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Gürultüden başka birşey yok yemekteyiz programı artık izlenecek gibi değil onur bey sözde müdahale ediyor oysa ki her gün keyifle izliyordum ben kavga gürultü değil kaliteli seviyeli bir program izlemek istiyorum
    Cevapla
  • Perihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Programı kaçırmadan izliyorum ama artık herhalde izlemiyeceğim gürultüden başka bir şey yok seviye yerlerde burda onur bey sizin de müdahaleniz yok denecek kadar az böyle gidese artık kimse seyretmeyecek çünkü seyredilecek kalitede bir program yok çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış