Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de seyirci takdiri kazandı! Ölmeden önce...

TV8'de her hafta ekranlardaki yerini alan O Ses Türkiye'nin sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı milyonların takdirini kazanmayı başardı. Medya patronu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışma programına katılmak arzusu içerisinde olan kanser hastası Caner Güdük'ün ölmeden önce yapmak istediği dilediğini yerine getirdi.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de seyirci takdiri kazandı! Ölmeden önce...
Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de seyirci takdiri kazandı! Ölmeden önce...
GİRİŞ 22.01.2019 10:50 GÜNCELLEME 22.01.2019 10:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8 kanalının sahipliğini üstlenen Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye isimli yarışma programındaki örnek davranışından ötürü milyonların takdirini kazanmayı başardı. Kanser hastalığına yakalanan 16 yaşındaki Caner Güdük'ün ölmeden önce son dileğinin O Ses Türkiye programına katılım sağlayarak sahnede bağlamasıyla performansını sergilemek olduğunu ifade etmesinin ardından ünlü medya patronu Acun Ilıcalı duruma el attı.

Geçtiğimiz günlerde Caner Güdük’ün yürekleri parçalayan yaşam öyküsünü anlatması, bununla birlikte bağlama ile vakit geçirdiğini dile getirerek ölmeden önce son arzusunun ise O Ses Türkiye sahnesinde yer almak istemesi üzerine sosyal mecra kullanıcıları onun için tek yürek oldu. Öte yandan Caner Güdük'ün bu anlamlı isteğine kayıtsız kalmayan Acun Ilıcalı, en iyi duyarlılık örneği sergileyerek kanser hastası bu gencin isteğini yerine getirdi. 

acun ılıcalı caner güdük

 

 

Acun Ilıcalı sayesinde hayallerini gerçekleştirerek O Ses Türkiye yarışmasının stüdyosundan sosyal platform aracılığıyla fotoğraf paylaşmayı ihmal etmeyen Caner Güdük; "Sonunda hayalimi gerçekleştirdim. Destek veren herkese çok teşekkür ederim yakında tv de olacak ama daha belli değil ben burdan haber ederim" şeklinde ifadelere yer vermesinin verdi.

 

YORUMLAR 2
  • milli 5 yıl önce Şikayet Et
    para, paylaşınca güzel..
    Cevapla
  • Çevreci 5 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey ile tanışma fırsatı buldum direkt dokunuşunuz ile beraber ondaki müthiş enerji ve insanlığı hissediyorsunuz. Mükemmel ve duyarlı bir insan. Bu kardeşimizin de gönlünü hoş tutmayı bilmiş, Allah şifa versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!